18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Pixel 4: Εθεάθη στο GeekBench με το Android R (Android 11)!

1 min read
android 111 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Google κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, το Android 10.


Δεν έχουν περάσει περισσότεροι από τέσσερις μήνες και άρχισαν να σκάνε μύτη συσκευές με το καινούργιο λειτουργικό σύστημα που ετοιμάζει η Google το Android 11.

Πρόσφατα, το Google Pixel 4 εμφανίστηκε στο GeekBench με λειτουργικό σύστημα Android R, μνήμη RAM 6GB και με βαθμολογία 712 μονάδες σε single-core δοκιμές και 2181 σε multi-core.

androidr1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

 

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Google, μετά το λανσάρισμα του Android 10 έχει σταματήσει να δίνει πλέον ονόματα γλυκών για τις επερχόμενες εκδόσεις Android, αν το τηρεί αυτό, τότε η ονομασία με την οποία εμφανίστηκε το Google Pixel 4, Android R είναι η beta έκδοση για το επερχόμενο Android 11.

Φαίνεται ότι ο γίγαντας της αναζήτησης εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την αλφαβητική ονομασία για τις εκδόσεις beta για τους προγραμματιστές.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Google κυκλοφορεί γενικά τέσσερις έως έξι εκδόσεις beta του Android πριν την επίσημη κυκλοφορία του τελικού προϊόντος, ωστόσο, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο λειτουργικό σύστημα Android.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες διαρροές, η Google θα καταργήσει το όριο μεγέθους 4GB για τα αρχεία εγγραφής βίντεο, ενώ θα υπάρχει μια πιο έξυπνη διαχείριση της λειτουργίας πτήσης, η οποία θα ξεχωρίζει από την απενεργοποίηση και του Bluetooth.

Μπορεί να δούμε την Google να ανακοινώνει επίσημα την έκδοση beta Android R για προγραμματιστές τις προσεχείς εβδομάδες καθώς το λογισμικό αναμένεται να έχει πολλές  beta εκδόσεις προτού γίνει επίσημο  αργότερα μέσα στο έτος.

Όπως αναμενόταν, οι συσκευές Pixel θα είναι και οι πρώτες που θα λάβουν τις beta ενημερώσεις αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες.

Περιμένουμε λοιπόν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Android 11 τις επόμενες ημέρες, μείνετε συντονισμένοι.

gizchina

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα