Δείτε ποια τηλέφωνα είναι συμβατά με το Android 11 Beta 1

Η Google κυκλοφόρησε χθες την πρώτη σταθερή διανομή beta 1 του Android 11 μετά από μία σχετική καθυστέρηση .

Σε πρώτη φάση οι συσκευές που θα λάβουν τη συγκεκριμένη ενημέρωση είναι φυσικά οι συσκευές της Google και πιο συγκεκριμένα τα Pixel, ενώ με τη σειρά τους αρκετοί κατασκευαστές όπως η Xiaomi, η OnePlus και η Realme αποκάλυψαν ποιες από τις συσκευές τους αποτελούν μέρος του προγράμματος Android beta.

Δείτε λοιπόν παρακάτω τη λίστα με τις συσκευές που είναι συμβατές με το Android 11 Beta 1

Συσκευές που θα λάβουν σύντομα το Android 11 Beta

Σημείωση : Η Poco δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι το Poco X2 θα λάβει το Android 11 Beta 1.

Εγκατάσταση του Android 11 Beta

Η ευκολότερη μέθοδος εγκατάστασης της ενημέρωσης beta είναι μέσω του ιστότοπου του προγράμματος Android 11 Beta . Απλώς επισκεφθείτε τη σελίδα, εγγράψετε τη συσκευή σας και θα λάβετε μία OTA ενημέρωση που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να ξεκινήσετε. Αυτή η μέθοδος ωστόσο λειτουργεί μόνο για τα Pixel.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε οδηγίες εδώ από την Google πως να κάνετε χειροκίνητη εγκατάσταση.

Εν συντομία κατεβάστε την OTA ενημέρωση από τον παραπάνω σύνδεσμο, επανεκκινήστε τη συσκευή σε λειτουργία ανάκτησης και περάστε το αρχείο zip χρησιμοποιώντας την εντολή «adb sideload <ota-package>». Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το νέο Εργαλείο Flash Android 11 .

Ωστόσο, προσέξτε δύο σημεία

1. Αυτές οι εκδόσεις beta ενδέχεται να μην είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση οπότε σας συνιστούμε να μην την εγκαταστήσετε στο κυρίως Android smartphone .

2. Πρέπει να έχετε γνώση το τι κάνετε ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες από την Google για να μην κάνετε κάποια ζημιά στο κινητό σας.

Ωστόσο να σας πούμε ότι τις επόμενες ενδομάδες αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι και οι υπόλοιποι κατασκευαστές όπως οι Samsung, Sony, Asus, Huawei, Vivo και Nokia και να ανακοινώσουν την ενημέρωση του Android 11 beta για τα κορυφαία smartphone τους .

Όπως και να έχει θα σας κρατήσουμε ενήμερους!

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967