26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Realme UI 2.0 Beta είναι πλέον διαθέσιμο για τα Realme 7, Realme 6 Pro & Realme X2 Pro

1 min read
Realme X2 Pro display specs | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πιστή στα ραντεβού της αλλά και στο χρονοδιάγραμμα , η Realme κυκλοφόρησε το Realme UI 2.0 beta με το Android 11 για τρία ακόμη smartphone το Realme X2 Pro, το Realme 7 και το Realme 6 Pro .

Η νέα έκδοση, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα το διαθέσει μόνο σε όσους χρήστες δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το Realme UI 2.0 beta στο Realme 7 ή X2 Pro, κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους στο παραπάνω tweet. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μια φόρμα Google για να λάβετε την έκδοση Early Access στο smartphone σας. Οι χρήστες του Realme 6 Pro, μπορούν να κλικάρουν σε αυτόν τον σύνδεσμο και να συμπληρώσουν τη φόρμα.

Η εταιρεία δοκιμάζει ήδη το νέο skin στα Realme 7 Pro και Narzo 20 ενώ η ναυαρχίδα Realme X50 Pro έχει ήδη λάβει το Realme UI 2.0 stable build με βάση το Android 11.

Με το Realme UI 2.0, η εταιρεία εισάγει πολλά και νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως νέο περιβάλλον εργασίας, προσαρμόσιμη σκοτεινή λειτουργία , always on οθόνη για τηλέφωνα με AMOLED οθόνη, αιωρούμενα παράθυρα, Sleep Capsule για παρακολούθηση του ύπνου σας, κοινή χρήση μουσικής και βελτιωμένο απόρρητο.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα