19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei: Πρωταρχικό μέλημα για το 2020 η επιβίωση και η ευημερία της εταιρείας

1 min read
deb2f076c8fd4cf394489b1ddfe816b91 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Huawei είχε ένα πολύ περίπλοκο 2019 έτος λόγω της αμερικανικής απαγόρευσης που υπάστη τον Μάιο. Η εταιρεία κατάφερε ωστόσο να αυξήσει τα κέρδη παρά τον αποκλεισμό  αλλά οι προοπτικές για το 2020 είναι πιο περίπλοκες.


Ο Eric Xu, ένα από τα στελέχη της Huawei, δημοσίευσε ένα μήνυμα για το νέο έτος στους εργαζόμενους της εταιρείας, στο οποίο αναφέρει ότι η εταιρεία θα έχει έντονη και δυναμική παρουσία στο 2020 και πρόσθεσε ότι η εταιρεία δεν θα αναπτυχθεί τόσο γρήγορα όσο το πρώτο εξάμηνο 2019 που σημείωσε αύξηση πωλήσεων 18% σε ετήσια βάση.

“Η επιβίωση θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και να διατηρήσουμε την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Συγκεκριμένα, θα επικεντρωθούμε στους ακόλουθους τέσσερις τομείς:

  1. τη διατήρηση της ανάπτυξης,
  2. τη βελτίωση των δυνατοτήτων μας,
  3. τη βελτιστοποίηση της οργάνωσής μας και
  4. την ελαχιστοποίηση και έλεγχο των κινδύνων ».

Huawei Mate 30

Το γεγονός ότι η Huawei μιλά για την επιβίωση δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης που θα ακολουθήσει μέχρι το 2020. Το Huawei P40 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 χωρίς τις υπηρεσίες της Google και η εταιρεία θα βασιστεί στα Huawei Mobile Services (HMS) για να μπορέσει να το πουλήσει και εκτός της Κίνας.

Ο διευθυντής σημείωσε επίσης ότι για το 2020 η Huawei θα αντικαταστήσει τους διευθυντές με μέτριες αποδόσεις, ενώ αντίστοιχα θα ανταμείψει τους σκληρά εργαζόμενους που επέδειξαν “ομαδικό και επιχειρηματικό πνεύμα».

Από ότι φαίνεται η Huawei ζυγιάζει τα πράγματα θέλοντας να διατηρήσει την καλή της εικόνα και στο 2020 ξέροντας ότι θα πρέπει να σφίξει το ζωνάρι λόγω της πολιτικής κατάστασης.

gizchina.com

Πώς θα μπορούσε η Huawei να κυκλοφορήσει ένα P40 Pro στις αρχές του 2020; Εδώ είναι μερικές θεωρίες.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα