26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

GDC 2019: Η Google ετοιμάζει χειριστήρια για την νέα της υπηρεσία gaming streaming

1 min read
Νωρίτερα φέτος, μάθαμε ότι η Google ετοιμάζει μία υπηρεσία gaming streaming που θα τροφοδοτείται από το Chromecast και ένα πρόσφατα ανακαλυφθέν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που απεικονίζει το χειριστήριο που θα βασίζεται στην υπηρεσία.
Layer 01 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Νωρίτερα φέτος, μάθαμε ότι η Google ετοιμάζει μία υπηρεσία gaming streaming που θα τροφοδοτείται από το Chromecast και ένα πρόσφατα ανακαλυφθέν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που απεικονίζει το χειριστήριο που θα βασίζεται στην υπηρεσία.

Αργότερα αυτό το μήνα, η Google φιλοξενεί ένα μυστηριώδες γεγονός κατά τη διάρκεια του Game Developers Conference , το οποίο θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από την φημολογούμενη υπηρεσία ροής, η οποία σε προηγούμενες αναφορές έχει παρομοιαστεί σαν το “Netflix για παιχνίδια” και λέγεται ότι είναι βασισμένο στην τεχνολογία που ανέπτυξε η Google Project Stream trial πέρυσι.

Το ίδιο το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφορά ένα σύστημα ειδοποίησης για το χειριστήριο που ειδοποιεί έναν παίκτη όταν είναι διαθέσιμο ένα παιχνίδι, ή όταν ένας χρήστης λάβει μια πρόσκληση, μια πιθανότητα κατάστασης σε ένα leaderboard ή ένα αίτημα συνομιλίας από άλλο παίκτη.

Ωστόσο, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έρχεται επίσης με μια σειρά απεικονίσεων που δείχνουν κάποια σχέδια του ελεγκτή, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης με dual-joystick, κουμπιών shoulder και trigger, καθώς και κατευθυντικών κουμπιών d-pad.

Στα σχέδια επίσης απεικονίζεται και ένα κουμπί μικροφώνου, το οποίο θα μπορούσε να υποδείξει κάποιο είδος συμβατότητας φωνητικού βοηθού.

Layer 0 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Yankodesign δημιούργησε μια σειρά από renders βασισμένες στις εικόνες που υποβλήθηκαν με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Ωστόσο, αυτές οι εικόνες ενδέχεται να μην είναι το τελικό προϊόν – οι λεπτομερείς περιγραφές υποδεικνύουν ποια κουμπιά θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε μια τέτοια συσκευή, αλλά δεν περιλαμβάνονται στην ενότητα του διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Πηγή https://www.theverge.com/2019/3/9/18257911/google-patent-game-controller-project-stream-streaming-service-render

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα