23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

To Project xCloud preview της Microsoft επεκτείνεται τώρα και σε iOS συσκευές

1 min read
dims 3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά την κυκλοφορία του Project xCloud της Microsoft στις Android συσκευές πέρυσι, τώρα πλέον είναι έτοιμο για να περάσει απέναντι στο δημοφιλές iOS. Από σήμερα, οι ιδιοκτήτες iPhone και iPad μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία streaming παιχνιδιών μέσω της πλατφόρμας TestFlight της Apple.


Ωστόσο σε αυτό το beta TestFlight, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Το πρώτο είναι ότι η υπηρεσία preview είναι δοκιμαστική και έχει όριο έως 10.000 άτομα, οπότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή ακόμη και αν εγγραφείτε αμέσως. Προς το παρόν, το beta είναι επίσης διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Αλλά και αν μπορέσετε και μπείτε στους εγγεγραμμένους χρήστες μπορεί κάποια στιγμή η Microsoft να σας πετάξει έξω γιατί ενδεχομένως να θέλει να δοκιμάσει την υπηρεσία και σε άλλες συσκευές.

Λόγω της πολιτικής του App Store, η έκδοση beta θα ξεκινήσει με ένα μόνο παιχνίδι, το Halo:  Master Chief Collection.

Φαίνεται να έχουμε ακόμα κάποιους μήνες μπροστά μας πριν την επίσημη κυκλοφορία του Project xCloud και η Microsoft κάνει προσεκτικά και σταθερά βήματα και σιγά σιγά μετατρέπεται σε μία σταθερή υπηρεσία.

Σε σύγκριση με το Google Stadia, η Microsoft παίζει το παιχνίδι πιο έξυπνα χωρίς να υπόσχεται πολλά και να  προπαγανδίζει χαρακτηριστικά όπως 4K, καθώς αυτή τη στιγμή εργάζεται να σταθεροποιήσει την πλατφόρμα όσο το δυνατόν καλύτερα στα 720p.

Για εγγραφές και πλήρεις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο της εταιρείας.

Engadget

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα