29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

PlayStation 5 (PS5): Νέα διαρροή αποκαλύπτει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά

1 min read
playstation 5 reveal date leaked1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

(όλα τα παρακάτω είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και δεν υπάρχει τρόπος να επαληθεύσουμε το μήνυμα, οπότε να είστε λίγο επιφυλακτικοί)

Το σημαντικό είναι ότι τελικά η κονσόλα ενδεχομένως να είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία από τις 5 Φεβρουαρίου


Είναι πλέον σαφές ότι το PlayStation 5 (PS5) θα κυκλοφορήσει στο τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε και πολλά για τις νέες προσθήκες που θα έχει η νέα παιχνιδοκονσόλα της SONY.

Σύμφωνα με έναν ανώνυμο χρήστη του 4Chan, στις 5 Φεβρουαρίου  θα γίνει μια συνάντηση για θέματα που αφορούν το PlayStation και το PS5. Το λεγόμενο PlayStation Meeting θα πραγματοποιηθεί στη Sony Hall στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Sony θα παρουσιάσει το σχεδιασμό της κονσόλας, του ελεγκτή, της διεπαφής, των λειτουργιών, των προδιαγραφών και των διαφόρων αποκλειστικών παιχνιδιών PS5. Η πηγή αναφέρει επίσης ότι η Sony να επικεντρωθεί στους χρόνους φόρτωσης των παιχνιδιών, στην γρήγορη λήψη των υπηρεσιών PS5, στο νέο ελεγκτή και αρθρωτές εγκαταστάσεις για παιχνίδια και streaming.

Εμφανίστηκε και μία εικόνα του επικείμενου PS5 αλλά πιθανότατα δεν είναι ο τελικός σχεδιασμός του PS5.

WhatsApp Image 2020 01 11 at 17.24.16 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το PlayStation Now θα διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο. Η Sony θα ήθελε να συνδέσει μια τρίμηνη συνδρομή PlayStation Now (για μια προσωρινή περίοδο) με το PS5 σε επιλεγμένες περιοχές. Το streaming είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που θα σας επιτρέπει να παίξετε τα παιχνίδια  του PS5 στο smartphone, το tablet, το laptop ή το PC σας οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας. Η κονσόλα σας θα λειτουργεί ως βάση δεδομένων για τα παιχνίδια που θα μπορούν να μεταδοθούν οπουδήποτε.

Επίσης ενημερώνεται και η εφαρμογή PlayStation για iOS και Android με νέο σχεδιασμό και άλλες λειτουργίες για να βελτιώσει την εμπειρία του PS5.

Η αντίστροφη συμβατότητα με όλα τα παιχνίδια PS4 είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό.

Μια νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα τα PS4 παιχνίδια τους στο PS5 ακόμα και τα savegames και τα αντίγραφα ασφαλείας θα είναι  μεταβιβάσιμα. Επιπλέον, όλα τα παιχνίδια PS1, PS2, PS3 και PSP θα είναι συμβατά με το PS5. Τα υπάρχοντα προϊόντα για το PS4, συμπεριλαμβανομένου του DualShock 4, του PlayStation VR και άλλων αξεσουάρ, λειτουργούν επίσης σε συνδυασμό με το PS5.

Gran Turismo 7, MLB Οι Show 21, Demons Souls Remastered, Godfall και Legendz (νέο παιχνίδι από το SIE Santa Monica Studio) θα είναι μερικά από τα παιχνίδια για το PlayStation 5. Οι νέοι παίκτες αναμένεται επίσης για ένα νέο παιχνίδι Horizon, νέο Spider-Man από την Insomniac, νέο Crash Bandicoot, νέο παιχνίδι sci-fi από το Naughty Dog, νέα παιχνίδια από την SIE Japan and London Studio, Final Fantasy 16 και ένα νέο Resident Evil παιχνίδι.

https://techlog.gr/2019/12/14/playstation-5-godfall/

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020 με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα € 449. Η κονσόλα θα πρέπει να είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία από το Bol.com, MediaMarkt, Coolblue, Intertoys, NedGame και Game Mania από τις 5 Φεβρουαρίου σύμφωνα με την νέα διαρροής. Θα κυκλοφορήσει μόνο ένα μοντέλο κατά την εκκίνηση ενώ αργότερα αναμένεται μια έκδοση Pro. Οι προδιαγραφές θα είναι σχεδόν ισοδύναμες με το Xbox Series X (το οποίο θα κοστίσει 100 δολάρια περισσότερο) και πιο ισχυρό από το Xbox Lockhart (μια κονσόλα που είναι $ 100 φθηνότερη με 4 TFLOPS υπολογιστικής ισχύος σε σύγκριση με τα 10 TFLOPS του PS5).

Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε αν όντως επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες.

techtastic

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα