28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αποσύρεται η Activision από τη game streaming υπηρεσία της NVidia τη Geforce Now

1 min read
dims 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σε αυτόν τον τομέα, τις υπηρεσίες ροής παιχνιδιών είναι ότι χωρίς ένα φυσικό αντίγραφο του παιχνιδιού στο χέρι σου, είσαι κυριολεκτικά κρεμασμένος από την κάθε εταιρεία παιχνιδιών και από τις αποφάσεις της.


Τι γίνεται όμως αν η εταιρεία παιχνιδιών, κάποια μέρα αποφασίσει να σταματήσει να φτιάχνει τίτλους για την πάρτη σου και να σταματήσει να σου προσφέρει τους τίτλους της στην πλατφόρμα σου;

Αυτήν την ερώτηση καλείται λοιπόν να μας την απαντήσει η game streaming υπηρεσία της Nvidia η GeForce Now καθώς η Activision Blizzard – ο κατασκευαστής της διάσημης σειράς παιχνιδιών Call of Duty – αποσύρει όλους τους τίτλους της από την υπηρεσία της NVidia.

Ως εκ τούτου, δεν θα μπορείτε να παίξετε το Call of Duty: Modern Warfare, Overwatch, World of Warcraft, Diablo III ή Hearthstone στην GeForce Now ενώ θα χρειαστεί να επιστρέψετε στα παλιά, υπολογιστή και τίτλο στα χέρια σας.

Οι φήμες δείχνουν ότι η Activision Blizzard μπορεί να πάρει τα παιχνιδάκια και να πάει στην αντίπερα όχθη και σε έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της NVIDIA: το Google Stadia.

Τον περασμένο μήνα, η Activision Blizzard και η Google συμφώνησαν για μια πολυετή συνεργασία που έφερε στο YouTube τα Overwatch League και Call of Duty League όπως επίσης και το Google Cloud θα χειρίζεται πλέον τη φιλοξενία και τη ροή υποδομής των παιχνιδιών της Activision Blizzard.

Οπότε δύσκολα τα πράγματα για την NVidia.

Engadget

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα