24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft τερματίζει το Mixer και συνεργάζεται με το Facebook Gaming

1 min read
microsoft is shutting down mixer will now partner with faceb bk5p1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft κλείνει την υπηρεσία Mixer στις 22 Ιουλίου και σκοπεύει να μεταφέρει τους υπάρχοντες συνεργάτες στο Facebook Gaming.

Από ότι φαίνεται η Microsoft δεν κατάφερε να προσελκύσει τους θεατές του Twitch ενώ οι δημοφιλείς streamers ο Tyler “Ninja” Blevins και ο Michael “Shroud” Grzesiek τους οποίους είχε προσλάβει η Microsoft είναι πλέον ελεύθεροι να επανέλθουν στο Twitch ή να κάνουν streaming στο Facebook Gaming.

Σε δήλωση του στο The Verge ο Phil Spencer, επικεφαλής παιχνιδιών της Microsoft, είπε «Ξεκινήσαμε πολύ πίσω, σε σχέση με τους οπαδούς που είχε το Twitch , νομίζω ότι η κοινότητα Mixer θα επωφεληθεί πραγματικά από το ευρύ κοινό που έχει το Facebook».

Η Microsoft συνεργάζεται με το Facebook για τη μετάβαση των υπαρχόντων προβολών και ταινιών Mixer στο Facebook Gaming τις επόμενες εβδομάδες. Στις 22 Ιουλίου, όλοι οι ιστότοποι και οι εφαρμογές Mixer θα ανακατευθύνουν αυτόματα στο Facebook Gaming. Οι θεατές Mixer με εκκρεμή υπόλοιπα Ember, συνδρομές καναλιού ή συνδρομές Mixer Pro θα λάβουν πιστωτική κάρτα Xbox.

| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ωστόσο η Microsoft ενδέχεται να ενσωματώσει και την gaming streaming πλατφόρμα xCloud με το Facebook Gaming όμως δεν είναι σαφές πότε θα γίνει αυτό, αλλά αποτελεί βασικό μέρος αυτής της νέας συνεργασίας.

Η Microsoft ετοιμάζεται να ξεκινήσει το gaming streaming xCloud αργότερα φέτος «Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό για να δούμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών για να επιτρέψουμε αυτήν την τεχνολογία στους θεατές του Facebook Gaming», αποκάλυψε ο Spencer.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα