25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Slack: Dark mode

1 min read
H εφαρμογή συνεργασίας στο χώρο εργασίας Το Slack αρχίζει τις δοκιμές του dark mode για τους χρήστες του, όπως η εφαρμογή αλληλογραφίας για τα Windows 10 και το Facebook Messenger αλλά και το Viber.
stock slack iphone 6 0157 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

H εφαρμογή συνεργασίας στο χώρο εργασίας Το Slack αρχίζει τις δοκιμές του dark mode για τους χρήστες του, όπως έγινε πρόσφατα με την εφαρμογή αλληλογραφίας των Windows 10, το Facebook Messenger αλλά και το Viber.

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε όλους, αλλά κυκλοφορεί σε beta δοκιμαστές της εφαρμογής.

Τα 9to5Mac και 9to5Google εντόπισαν τις ενημερώσεις iOS και Android, σημειώνοντας ότι η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται και δείχνει πώς μπορείτε να την ενεργοποιήσετε μόνοι σας.

Για να αποκτήσετε αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να συμμετέχετε στο πρόγραμμα δοκιμών beta του Slack.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής στην ενότητα “Join Beta”, η οποία σας ζητά να δώσετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Αφού εγκριθείτε και ενημερώσετε την εφαρμογή σας ανάλογα, θα έχετε στη συνέχεια μια εναλλαγή που θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στις ρυθμίσεις. Το 9to5Google λέει ότι η εφαρμογή σε Android θα σας ζητήσει να κάνετε επανεκκίνηση της εφαρμογής, ενώ η έκδοση iOS θα αλλάξει αυτόματα.

Μια διαρροή Android Q νωρίτερα φέτος αποκάλυψε ότι η Google σκοπεύει να αναπτύξει το dark mode σε ολόκληρο το σύστημα, ενώ ένας build developer αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι το Google Chrome θα έχει επίσης τη δυνατότητα σκοτεινής λειτουργίας φέτος αυτή την άνοιξη.

Το χαρακτηριστικό αυτό γνώρισμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στους χρήστες, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της διάρκειας ζωής των μπαταριών και παράλληλα είναι και πιο ξεκούραστο για τα μάτια σας.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/2019/3/9/18257801/slack-dark-mode-how-to-enable-android-ios-apple-google-beta-tester

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα