29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι προπαραγγελίες του Samsung Galaxy S24 σπάνε ρεκόρ πωλήσεων

1 min read
Galaxy S24 series1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ενώ το 2023 δεν ήταν η πιο δυνατή χρονιά της Samsung, χάνοντας την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις smartphone από την Apple, η νέα χρονιά φαίνεται να δίνει μια πιο φωτεινή εικόνα για τον νοτιοκορεατικό τεχνολογικό γίγαντα. Η πολυαναμενόμενη σειρά Galaxy S24 έχει σημειώσει ρεκόρ προπαραγγελιών σε δύο βασικές αγορές, υποδηλώνοντας μια πιθανή αναβίωση των πωλήσεων.

Η σειρά Galaxy S24 σημειώνει νέα ρεκόρ προπαραγγελίας σε βασικές αγορές

Samsung Galaxy S24 Ultra 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δυνατό ντεμπούτο στη Νότια Κορέα

Πάντα η Ν. Κορέα ήταν μια πιστή αγορά και η σειρά Galaxy S24 δεν αποδεικνύεται εξαίρεση. Μέσα σε μόλις επτά ημέρες από το άνοιγμα των προπαραγγελιών, η Νότια Κορέα κατέγραψε εντυπωσιακές 1,21 εκατομμύρια κρατήσεις, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 1,09 εκατομμυρίων για τη σειρά Galaxy S23 . Αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό υποδηλώνει αύξηση 11% και σηματοδοτεί την καλύτερη απόδοση προπαραγγελίας για οποιοδήποτε smartphone της σειράς Galaxy S μέχρι σήμερα.

Ενώ ο ενθουσιασμός για τις νέες κορυφαίες συσκευές οδηγεί συχνά τις αρχικές πωλήσεις, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η μακροπρόθεσμη απόδοση είναι το πραγματικό μέτρο επιτυχίας. Η διατήρηση της δυναμικής καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα είναι το κλειδί για τη σειρά Galaxy S24. Να εδραιώσει τη θέση της και να συμβάλει στη συνολική ανάκαμψη του μεριδίου αγοράς της Samsung.

Δυνατό ξεκίνημα στην ινδική αγορά

Η Ινδία, η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο, παρουσιάζει ένα διαφορετικό τοπίο με ιδιαίτερη έμφαση στην προσιτή τιμή. Εδώ λάμπει συνήθως η σειρά Galaxy A της Samsung. Ωστόσο, η σειρά Galaxy S24 φαίνεται να κάνει πάταγο και εδώ. Παρά τη μικρότερη περίοδο προπαραγγελίας σε σύγκριση με τη Νότια Κορέα, η Ινδία κατάφερε να καταχωρήσει 250.000 κρατήσεις σε μόλις τρεις ημέρες.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να δηλώσουμε μια θριαμβευτική επιστροφή για τη Samsung , τα ρεκόρ προπαραγγελιών της σειράς Galaxy S24 στη Νότια Κορέα και την Ινδία προσφέρουν πολλά υποσχόμενα σημάδια. Η ισχυρή αρχική ζήτηση υποδηλώνει ότι η Samsung μπορεί να ανακτήσει τη θέση της στην ανταγωνιστική αγορά των smartphones. Ωστόσο, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα καθώς η διατήρηση της δυναμικής των πωλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και η αποτελεσματική επίδειξη των δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης της σειράς Galaxy S24 θα είναι ζωτικής σημασίας για τη Samsung να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της και να ανακτήσει την κυριαρχία του μεριδίου αγοράς.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα