27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Palworld: Τρία εκατομμύρια καθημερινοί ενεργοί χρήστες στο Xbox

1 min read
palworld | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Palworld, το viral “Pokémon με όπλα” παιχνίδι που ξεκίνησε στην Early Access με ανάμεικτες κριτικές, έχει ήδη πουλήσει 19 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο προγραμματιστής Pocketpair λέει ότι έχει πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα στο Steam και επτά εκατομμύρια στο Xbox από την κυκλοφορία του στις 19 Ιανουαρίου (αφού πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο στις πρώτες οκτώ ώρες). Η Microsoft λέει ότι η σατιρική Pokémon με τη γλώσσα στο μάγουλο είναι η μεγαλύτερη κυκλοφορία τρίτων στο Game Pass.

“Η ανταπόκριση από τους οπαδούς ήταν τεράστια και είναι απίστευτο να βλέπουμε εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν το Palworld“, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pocketpair Takuro Mizobe στο Xbox Wire. “Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς και τα σχόλια που συλλέγουμε κατά τη διάρκεια του Game Preview θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία για τους Pal Tamers σε όλες τις πλατφόρμες”.

Το  Palworld είχε το μεγαλύτερο λανσάρισμα από την πρώτη κι όλας ημέρα στο  Xbox Cloud Gaming (περιλαμβάνεται στο  Game Pass Ultimate). Η υψηλότερη κορυφή του παιχνιδιού από την κυκλοφορία του ήταν σχεδόν τρία εκατομμύρια καθημερινά ενεργοί χρήστες στο Xbox. Η Microsoft αναφέρει ότι ήταν το παιχνίδι με τα περισσότερα παιχνίδια στις πλατφόρμες Xbox κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

image 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

<Το Palworld χρησιμοποιεί χαρακτήρες και θέματα που μοιάζουν με τα Pokémon – αρκετά για να τραβήξει την προσοχή των δικηγόρων της Nintendo. Έχει μάχες με τέρατα παρόμοια με αυτά της σειράς συλλογής πλασμάτων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να τα αιχμαλωτίσετε σε μια σφαίρα μετά τη νίκη.

Αλλά το Palworld περιλαμβάνει επίσης οδυνηρά κοινωνικά σχόλια και ενσωματώνει θέματα που δεν θα βλέπατε ποτέ στα Pokémon – όπως η εργασιακή εκμετάλλευση. “Μην ανησυχείτε, δεν υπάρχουν εργατικοί νόμοι για τα Pals”, λέει μια συχνή ερώτηση στο παιχνίδι. Ένα από τα τρέιλερ του τίτλου έδειχνε έναν παίκτη να κυκλώνει τους σκληρά εργαζόμενους Pals με ένα τουφέκι επίθεσης. “Η οικοδόμηση μιας παραγωγικής βάσης όπως αυτή είναι το μυστικό για να ζήσετε μια άνετη ζωή στο Palworld“, αναφέρει η αφήγηση.

Η Microsoft τόνισε ότι ο προγραμματιστής εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά για τον τίτλο Early Access. “Θα υπάρξουν πολλά περισσότερα, καθώς το Pocketpair βελτιώνει την εμπειρία πριν από την πλήρη κυκλοφορία 1.0”, έγραψε ο Joe Skrebels του Xbox Wire. Λέει ότι η Pocketpair ακούει τα σχόλια των παικτών και εφαρμόζει αυτά που έμαθε. Πρόσθεσε ότι το cross-play, ένα από τα πιο ζητούμενα χαρακτηριστικά, έρχεται.

Ακόμα και αν οι πρώτες εντυπώσεις για τη διασκέδαση και το γυάλισμα του παιχνιδιού είναι (στην καλύτερη περίπτωση) “χτύπημα και αστοχία” ή “αστοχία”, το να έχει τη Microsoft στη γωνία της θα μπορούσε να βοηθήσει τον προγραμματιστή να βελτιώσει σημαντικά το Palworld. Η κατασκευάστρια εταιρεία των Windows λέει ότι υποστηρίζει το παιχνίδι ενεργοποιώντας αποκλειστικούς διακομιστές και προσφέροντας πόρους μηχανικής για να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση του φόρτου εργασίας της GPU και της μνήμης. Palworldδημοσιεύτηκε στο X ότι θα “συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στη διόρθωση σφαλμάτων”.

Το Palworld είναι διαθέσιμο σε Early Access για 30 δολάρια (και περιλαμβάνεται στο Game Pass) σε Xbox και PC (συμπεριλαμβανομένου του Steam).

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα