27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η σειρά Samsung Galaxy S24 Plus και Ultra ενδέχεται να κυκλοφορήσει με το Snapdragon 8 Gen 3 στις περισσότερες χώρες

1 min read
exynos 2400 samsung | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η σειρά Galaxy S24 της Samsung αναμένεται να αποκαλυφθεί σε μόλις 12 ημέρες, και υπάρχει μια νέα φήμη για τη Samsung ότι μπορεί να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη στρατηγική της σχετικά με τα SoC που φοράει η νέα σειρά Galaxy S24.

Σύμφωνα με τον tipster Ahmed από τους XDA Developers, η σειρά Galaxy S24 και πιο συγκεκριμένα το Galaxy S24+ και το Galaxy S24 Ultra θα τροφοδοτούνται από το SoC Snapdragon 8 Gen 3 στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως, ενώ το Galaxy S24 θα φοράει τον Exynos 2400.

Αυτή η φήμη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πρώτον γιατί θα σήμαινε ότι η Samsung δίνει επιτέλους στην Exynos chip μια ευκαιρία να λάμψει στη σειρά Galaxy S24 καθώς το Exynos 2400 είναι ένα πολύ ικανό τσιπ και έχει επαινεθεί για την απόδοσή του σε πρόσφατες δοκιμές επιδόσεων, και σε κάποιες περιπτώσεις πλησιάζει και ξεπερνάει τον Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm.

Δεύτερον, θα σήμαινε ότι η Samsung δίνει στους detractors της Exynos έναν λόγο να πανηγυρίσουν. Ουκ ολίγοι έχουν επικρίνει την απόφαση της Samsung να χρησιμοποιήσει το τσιπ Exynos σε ορισμένες αγορές, και αυτή η φήμη θα υποδείκνυε ότι η εταιρεία ακούει τελικά τους πελάτες της.

Φυσικά, κρατήστε μικρό καλάθι σχετικά με αυτό αλλά ελπίζουμε ότι εάν αυτή η φήμη είναι αληθινή, τότε αναμένουμε ότι οι πιο αξιόπιστοι διαρροείς εκεί έξω θα την επιβεβαιώσουν εντός των επόμενων ημερών. Θα σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα