18 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μοναδική προσφορά από τα Public και το Douleutaras.gr

1 min read
public douleutaras | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα Public, Νο1 δημοφιλής OmniChannel προορισμός τεχνολογίας, home living & ψυχαγωγίας ανακοινώνουν μία μοναδική συνεργασία με το Douleutaras, Νο1 Πάροχο Υπηρεσιών και Λύσεων για το Σπίτι, προσφέροντας προνόμια στους πελάτες τους. Αυτή η στρατηγική συνεργασία ανοίγει τον δρόμο για μία εξαιρετική εμπειρία αγορών προϊόντων και υπηρεσιών για το Σπίτι αποκλειστικά στα καταστήματα «Public + home» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματαPublic + home” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έως τις 15 Φεβρουαρίου 2024, θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι για τις απαραίτητες εποχιακές εργασίες του σπιτιού τους. Αυτό το εκπτωτικό κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού ή καθαρισμού τζακιού από τους έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες του Douleutaras.

Τα Public δημιούργησαν τα “Public + home” καταστήματα, τον απόλυτο προορισμό για το σπίτι, προσφέροντας μία τεράστια ποικιλία οικιακών συσκευών, τηλεοράσεων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Το Douleutaras, από την πλευρά του, προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περισσότερες από 90 ξεχωριστές υπηρεσίες για το σπίτι, μέσω των 4.200+ αξιολογημένων επαγγελματιών που διαθέτει.

Αυτή η συνεργασία είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους πελάτες των “Public + home” καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να επωφεληθούν από αυτά τα προνόμια και να αναβαθμίσουν το σπίτι τους.

Δελτίο τύπου

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα