15 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Schneider Electric: Γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους

1 min read
schneider1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Με νέα προηγμένα προϊόντα, συμμετοχή σε συνέδρια, αλλά και διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων για πελάτες και συνεργάτες, έκλεισε η περσινή χρονιά για τη Schneider Electric, αναδεικνύοντας τις δεσμεύσεις και τις αξίες της ως προς την εξασφάλιση βιωσιμότητας και την αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τα βραβεία και τις αναγνωρίσεις όπου ξεχώρισε και σε τοπικό επίπεδο.

Ειδικότερα, έλαβε δύο gold βραβεία στα φετινά Hellenic Responsible Business Awards στις κατηγορίες «Διαχείριση Ενέργειας» και «Πράσινα Κτίρια/Δομημένο Περιβάλλον», ενώ διακρίθηκε με την πιστοποίηση Great Place to Work, που αποτελεί το πρώτο επίπεδο αναγνώρισης για οργανισμούς που θέλουν να ξεχωρίσουν ως εργοδότες επιλογής σε μια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων. Παράλληλα, ξεχώρισε στα περσινά Tourism Awardsγια την ολοκληρωμένη ξενοδοχειακή λύση προστασίας, παρακολούθησης και διαχείρισης ΙΤ κρίσιμων υποδομών με Smart UPS UltraMicro DataCenter και EcoStruxure IT, την ολοκληρωμένη λύση DCIM (Data Center Infrastructure Management), λαμβάνοντας ένα Silver βραβείο. Το EcoStruxure IT που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση, τη μέτρηση ενέργειας και τη διαχείριση data centers, καλύπτοντας τόσο τον εξοπλισμό πληροφορικής, όσο και τις υποστηρικτικές υποδομές, όπως συστήματα ισχύος και ψύξης διακρίθηκε  και στα Cloud και Bite awards 2023 λαμβάνοντας δύο gold και ένα silver βραβείο.

Όσον αφορά σε νέα προϊόντα, η Schneider Electric κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά τους πίνακες τελικής διανομής Easy9 EU και PrismaSeT XS, αλλά και την καινούρια σειρά Ρελέ Ισχύος TeSys Giga. Επιπλέον, παρουσίασε τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna Design & Elements, σε πλήθος συνεργατών και πελατών σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής, αποκλειστικά για ηλεκτρολόγους, mySchneider Rewards, που δίνει πρόσβαση σε δώρα και συλλογή πόντων από αγορές προϊόντων.

Ακόμη, σε ειδικές εκδηλώσεις παρουσίασε και τα νέα συστήματα αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS), APC Smart-UPS Ultra, τα μικρότερα και ελαφρύτερα στην αγορά UPS με μπαταρία τεχνολογίας λιθίου από 2.2 έως 10Kwatts. Ταυτόχρονα, το ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία κρίσιμων φορτίων τριφασικό Easy UPS Modular, είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή της εταιρείας σε ποικίλα συνέδρια, όπως το Ετήσιο Συνέδριο Αειφορίας που διοργανώνει το Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας (SBC Greece), το συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών – Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ) και το Upfront Initiative, όπου μέσα από παρουσιάσεις και διαδραστικές συζητήσεις σε πάνελ, υπογράμμισε τις τρέχουσες τάσεις και πρόσφατες εξελίξεις στο δομημένο περιβάλλον, την ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων που στοχεύουν στην ενεργειακή απόδοση και τις συνεχείς προσπάθειες της για την ενίσχυση της κουλτούρας της όσον αφορά στην ισότητα των φύλων και την εξασφάλιση ενός εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς.

Επιπροσθέτως, ο Σπύρος Ράπτης, Γενικός Διευθυντής της Schneider Electric για Ελλάδα και Κύπρο, από το βήμα του Delphi Economic Forum επεσήμανε την ανάγκη ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων με την πλήρη αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Η Schneider Electric, διοργάνωσε επίσης για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Beyond Green Skills, δίνοντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγορά εργασίας, σε έναν πολύ ενδιαφέρον κλάδο.

Η Schneider Electric αποδεικνύει την αφοσίωσή της στην αποτελεσματικη διαχείριση ενέργειας και τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, προσφέροντας προϊόντα και λύσεις για κατοικίες, κτίρια, data centers, υποδομές και βιομηχανίες.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα