Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES2024: Τα τηλέφωνα Samsung Galaxy μπορούν να γίνουν webcams φορητών υπολογιστών με την επερχόμενη ενημέρωση Link to Windows

1 min read
Galaxy Book 4 header official1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μέσω μιας επερχόμενης ενημέρωσης Link to Windows, τα smartphones Samsung Galaxy θα μπορούν να δανείζουν τις κάμερές τους σε φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές αντί για μια παραδοσιακή κάμερα.

Όπως ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα στη CES 2024, η Samsung και η Microsoft θα παρουσιάσουν μια νέα λειτουργία στη σειρά Galaxy Book 4, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις κάμερες του τηλεφώνου τους ως κάμερα στο μηχάνημα με Windows.

Η λειτουργία τροφοδοτείται από την υπηρεσία Link to Windows της Microsoft, με την οποία η Samsung προσφέρει βαθιά ενσωμάτωση εδώ και χρόνια. Όταν συνδεθεί, η κάμερα ενός τηλεφώνου Galaxy μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα ίδια μέρη με μια παραδοσιακή κάμερα, όπως στο Microsoft Teams.

Η Samsung αναφέρει:

Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας, θα αισθάνεστε πλήρως παρόντες με τους συναδέλφους σας στη δουλειά, ενώ μπορείτε να εναλλάσσεστε ελεύθερα μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας με ένα μόνο κλικ για να προσαρμόζεστε σε οποιαδήποτε ρύθμιση. Είτε θέλετε να αλλάξετε γρήγορα το κάδρο σας για να συμπεριλάβετε όλους τους υπόλοιπους στο δωμάτιο, είτε να σηκωθείτε και να περπατήσετε ενώ μιλάτε, ή ακόμα και να δείξετε στους συναδέλφους σας τη θέα από το παράθυρο, η εύκολη εναλλαγή κάμερας σας επιτρέπει να παραμείνετε κινητικοί και ευέλικτοι χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσετε καθόλου τον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μια ποικιλία λειτουργιών από το τηλέφωνό σας στην κλήση σας – όπως θόλωση φόντου και αυτόματο καδράρισμα – που βοηθούν στην εστίαση της εικόνας σας σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε εργάζεστε σε μια πολυσύχναστη καφετέρια είτε επικοινωνείτε από μια αίθουσα συσκέψεων της εταιρείας.

Η Samsung αναφέρει ότι όλο αυτό μπορεί να λειτουργεί σε τηλέφωνα Galaxy που τρέχουν One UI 1.0 και νεότερη έκδοση, δηλαδή Android 9 ή νεότερη έκδοση. Αυτό θα μπορούσε να δώσει κάποια πρόσθετη χρησιμότητα σε παλαιότερα τηλέφωνα Samsung.

Δεν είναι σαφές πότε η λειτουργία θα επεκταθεί περαιτέρω, αλλά είχε εντοπιστεί προηγουμένως σε εκδόσεις της εφαρμογής Link to Windows.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα