Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES2024: Η 3D bugdroid μασκότ του Android ονομάζεται ‘The Bot’

1 min read
android the bot logo mascot1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τον Σεπτέμβριο, η Google παρουσίασε το επανασχεδιασμένο “Android” με μια τρισδιάστατη ρομποτική μασκότ. Στη CES 2024, η Google μοιράστηκε ότι αυτό το νέο bugdroid Android ονομάζεται “The Bot”.

Η περσινή ενημέρωση έδωσε στο bugdroid “μεγαλύτερη διάσταση και πολύ περισσότερο χαρακτήρα” με διαφορετικά πιθανά υλικά (ντισκομπάλα, λάμπα, καουτσούκ κ.λπ.), χρώματα και αξεσουάρ. Το σώμα της φιγούρας είναι πλέον μια θολωτή κάψουλα με πόδια που προεξέχουν από αυτήν.

Η Google δήλωσε ότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα σχεδιασμό που μπορεί “να μεταβαίνει εύκολα μεταξύ ψηφιακών και πραγματικών περιβαλλόντων, καθιστώντας το έναν ευέλικτο και αξιόπιστο σύντροφο σε όλα τα κανάλια, τις πλατφόρμες και τα πλαίσια”.

Android 3D logo 2023 full | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Android 3D logo 2023 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το “Bugdroid” ήταν πάντα ένα ανεπίσημο όνομα, αλλά αυτή η μασκότ του Android αναφέρεται ως “The Bot” στη CES.

Ως συνήθως, το Android βρίσκεται παντού στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια της CES. Αυτό περιλαμβάνει τα μονόδρομα, τις διαφημιστικές πινακίδες και τη Σφαίρα. Υπήρχε επίσης μια εμπειρία AR που τροφοδοτείται από το εργαλείο Geospatial Creator της Google για την αγκύρωση εικονικών αντικειμένων σε πραγματικές τοποθεσίες. Υποστηρίζεται από το ARCore και το Google Maps Platform και ανακοινώθηκε στο I/O 2023,

Εν τω μεταξύ, περιμένουμε να εμφανιστεί το ενημερωμένο λογότυπο στην οθόνη έναρξης “Powered by” των συσκευών Android. Η Google ενημέρωσε επίσης το λεκτικό σήμα πέρυσι, το οποίο αφαιρέθηκε από το λογότυπο “long styled lowercase”.

Αυτό είχε σκοπό να προσθέσει “μεγαλύτερη βαρύτητα στην εμφάνισή του όταν τοποθετείται δίπλα στο λογότυπο της Google”. Το “Google στο Android” γενικά να ξέρετε παίζει πολύ στη φετινή CES2024.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα