27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google και iFixit συνεργάζονται για εξαρτήματα και επισκευές DIY για τα Pixel 8

1 min read
google pixel 8 pro review 18 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σε μια σημαντική στροφή σχετικά με τις επισκευές συσκευών, η Google συνεργάζεται με την iFixit για να παρέχει στους ιδιοκτήτες Pixel 8 και Pixel 8 Pro πρόσβαση σε γνήσια εξαρτήματα για επισκευές DIY. Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα σχετικά με το “δικαίωμα επισκευής” κινητών από τους απλούς χρήστες.

Η συνεργασία με την iFixit επιτρέπει στους χρήστες Pixel 8 να αγοράζουν μια ευρεία γκάμα βασικών εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων οθονών, μπαταριών, καμερών και πολλά άλλα και να τους δίνει της δυνατότητα να αντιμετωπίσουν συνηθισμένες επισκευές μόνοι τους, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα που συνήθως σχετίζονται με επαγγελματικά κέντρα εξυπηρέτησης.

Ενώ εξαρτήματα όπως η θύρα USB-C απαιτούν εξειδίκευση και είναι καλύτερα να τα χειρίζονται εγκεκριμένα κέντρα εξυπηρέτησης, το μεγαλύτερο μέρος των επισκευών μπορεί να πραγματοποιηθεί από χρήστες με μέτριες τεχνικές δεξιότητες χωρίς να χαθεί η εγγύηση!

pixel 8 pro ifixit camera kit1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Συνολικά, η συνεργασία της Google με την iFixit αποτελεί ένα αξιοσημείωτο βήμα για τις DIY επισκευές με την Google να ενισχύει όχι μόνο τους τελικούς χρήστες αλλά και να συμβάλλει σε μια πιο περιβαλλοντικά συνείδητη και βιώσιμη προσέγγιση της τεχνολογίας.

Αυτή η κίνηση είναι πιθανό να έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις σε ολόκληρη τη βιομηχανία κινητών, επηρεάζοντας κι άλλους κατασκευαστές στο να δώσουν προτεραιότητα στην ενίσχυση των χρηστών και στην περιβαλλοντική ευθύνη στις στρατηγικές επισκευής των συσκευών τους.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα