26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η σειρά Redmi Note 13 θα κάνει το ντεμπούτο της παγκοσμίως στις 15 Ιανουαρίου

1 min read
Redmi Note 13 Pro Camera1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σειρά Redmi Note 13 παγκοσμίως στις 15 Ιανουαρίου, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία μέσω ενός teaser. Η σειρά Redmi Note 13, που έκανε το ντεμπούτο της στην Κίνα τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, περιλαμβάνει τα Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro και Redmi Note 13 Pro+.

Αυτό που δεν είναι σαφές είναι ποια μοντέλα από τη σειρά Redmi Note 13 θα κυκλοφορήσουν παγκόσμια. Ωστόσο, η Xiaomi έχει συνηθίσει να φέρνει στη διεθνή αγορά το βασικό μοντέλο της σειράς Redmi Note και ένα από τα πιο premium μοντέλα. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι θα δούμε τόσο το Redmi Note 13 όσο και το Redmi Note 13 Pro να φτάνουν στις παγκόσμιες αγορές.

Redmi Note 13 Pro 3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όσον αφορά τις επισημασμένες προδιαγραφές, τόσο το Redmi Note 13 Pro όσο και το Pro+ έχουν κάποιες παρόμοιες προδιαγραφές. Για παράδειγμα, και οι δύο διαθέτουν οθόνη OLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση 1220 x 2712 pixel. Διαθέτουν επίσης την ίδια ρύθμιση κάμερας, η οποία διαθέτει κύρια κάμερα Samsung 200MP στο πίσω μέρος. Έτσι, και τα δύο μπορούν να προσφέρουν μια εξαιρετική οπτική εμπειρία και να τραβήξουν εκπληκτικές εικόνες.

Όσον αφορά την απόδοση, τα παγκόσμια μοντέλα θα πρέπει να τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 7s Gen 2 , ενώ το Pro+ έρχεται με Dimensity 7200 Ultra. Η μνήμη RAM και η αποθήκευση θα διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο, αλλά αναμένεται να προσφέρουν ικανοποιητικές επιδόσεις για καθημερινή χρήση και παιχνίδια.

Όσον αφορά το τυπικό Note 13 , έρχεται με Dimensity 6080 SoC. Είναι λιγότερο ικανό από τα SoC που βρίσκονται στις άλλες δύο εκδόσεις αλλά έχει ό,τι χρειάζεται για να χειριστεί εύκολα τις καθημερινές εφαρμογές. Η οθόνη είναι επίσης εξαιρετική, καθιστώντας τη συσκευή μια σταθερή επιλογή ως συσκευή μεσαίας κατηγορίας βασικού επιπέδου.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα