27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

H Paypal συμμορφώνεται πλήρως με τους κανόνες της ΕΕ για την προστασία των καταναλωτών

1 min read
paypal | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κατόπιν διαλόγου με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις εθνικές αρχές προστασίας των καταναλωτών, η Paypal δεσμεύεται να τροποποιήσει τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις της ώστε να τους καταστήσει πιο διαφανείς και κατανοητούς από τους καταναλωτές.

Το δίκτυο συνεργασίας για την προστασία των καταναλωτών, υπό τον συντονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την ηγεσία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος της Γερμανίας (Umweltbundesamt), ξεκίνησε διάλογο με την Paypal τον Μάιο του 2023.

Το δίκτυο έκρινε ότι οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της εταιρίας ήταν υπερβολικά δυσνόητοι και αθέμιτοι έναντι των καταναλωτών. Η Paypal δέχτηκε να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που επισήμαναν οι υπεύθυνές αρχές για την προστασία των καταναλωτών και να τροποποιήσει τους προβληματικούς όρους της σύμβασης χρήσης της προκειμένου να σεβαστεί την οδηγία για τις καταχρηστικές ρήτρες των συμβάσεων.

Οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η Paypal θα προσαρμόσουν τις πρακτικές της εταιρίας στις απαιτήσεις της νομοθεσίας της ΕΕ για την προστασία των καταναλωτών.

Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο σχετικό δελτίο τύπου.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα