17 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η MSI παρουσιάζει το Limited-Edition Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η MSI, η κορυφαία εταιρία στο gaming παγκοσμίως, ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του νέου limited edition laptop της, το Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport. Συνδυάζει τον απόλυτο luxury σχεδιασμό με εκπληκτικές επιδόσεις, υποσχόμενο ένα πολυτελές και ξεχωριστό gameplay.

Ζήστε την μοναδική εμπειρία πολυτέλειας και ταχύτητας. Το ολοκαίνουριο Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport διαθέτει έναν ιδιαίτερο και αισθητικό σχεδιασμό σε χρώμα Selenite Grey, φέρει το αποκλειστικό μοτίβο των AMG Rhombuses και καλύπτεται από ένα περίβλημα κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου-αλουμινίου. Αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα προκύπτει από τη συνεργασία της MSI με την Mercedes-AMG τις οποίες χαρακτηρίζουν οι ειδικές γνώσεις σε θέματα τεχνολογίας και η υψηλή αισθητική που δεν λείπουν από τα προϊόντα τους.

Εκτός από το ιδιαίτερο design, το limited edition laptop προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις, καθώς εξοπλίζεται με τον προηγμένο επεξεργαστή Intel® Core™ i9 13ης γενιάς σε συνδυασμό με τα γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series. Το Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport διαθέτει επίσης μια εκπληκτική οθόνη 4K OLED σε αναλογία 16:10, προσφέροντας εξαιρετική αντίθεση και ζωντανά χρώματα που δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία gaming.

Ως ειδική έκδοση, το Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport έρχεται ως ένα αποκλειστικό πακέτο που περιλαμβάνει, ένα ποντίκι, ένα mousepad, ένα USB drive, μια κομψή θήκη για καλώδια, μια συλλογή από postcards και cable ties, όλα προσεκτικά επιλεγμένα και κατασκευασμένα για να ενισχύσουν την πολυτελή εμπειρία που μοιράζονται τόσο η MSI όσο και η Mercedes-AMG. Βιώστε και εσείς την εμπειρία του luxury gaming με το νέο Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport.

Αποκτήστε το τώρα εδώ: https://msi.gm/SF1360EA.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα