27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η πολυαναμενόμενη σειρά Shōgun, της FX έρχεται στο Disney+

1 min read
disney logo nov 2021 rbg 0fa74b54 88ac74c41 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

H FX κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο τρέιλερ του Shōgun,  την αρχική του προσαρμογή του μυθιστορήματος μπεστ σέλερ του James Clavell που δημιουργήθηκε για την τηλεόραση από τη Rachel Kondo και τον Justin Marks.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Disney+ την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα και όπως φαίνεται η FX θα μεταδίδει κάθε εβδομάδα και από ένα επεισόδιο. Συνολικά όλη η σειρά θα είναι 10 επεισόδια

Το «Shōgun» διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600, στην αυγή ενός εμφυλίου πολέμου που καθορίζει τον αιώνα. Ο παραγωγός Hiroyuki Sanada πρωταγωνιστεί ως “Lord Yoshii Toranaga” που παλεύει για τη ζωή του καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων ενώνονται εναντίον του.

Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει την τρομερή επιρροή των εχθρών του Blackthorne, των Ιησουιτών ιερέων και των Πορτογάλων εμπόρων.

H μοίρα του Toranaga και του Blackthorne συνδέονται άρρηκτα με τη μεταφράστριά τους, Toda Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή, τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς. Ενώ υπηρετεί τον άρχοντά της μέσα σε αυτό το βεβαρημένο πολιτικό τοπίο, η Mariko πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή της στην πίστη της, η οποία την έσωσε και το καθήκον της προς τον εκλιπόντα πατέρα της.

Το Disney+ διαθέτει ισχυρούς γονικούς ελέγχους και παραμένει μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλους στην οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να ορίσουν όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενηλίκους και να δημιουργήσουν προφίλ με προστασία PIN παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα παιδικά προφίλ έτσι ώστε οι γονείς να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα