30 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Καλά είναι δυνατον, τα Oppo Find N3 και Find N3 Flip αντέχουν 1 εκατ. αναδιπλώσεις

1 min read
Oppo Find N3, Find N3 Flip

Oppo Find N3, Find N3 Flip

0
(0)

Loading

Η Oppo κυκλοφόρησε το Find N3 Flip τον Αύγουστο και ακολούθησε το Find N3 τον Οκτώβριο. Οι συγκεκριμένες συσκευές είναι αναδιπλούμενες και φυσικά τι είναι αυτό που τρομάζει περισσότερο τους χρήστες σε τέτοια κινητά; μα φυσικά η αναδιπλούμενη οθόνη.

Έτσι λοιπόν για να να διασφαλίσει η Oppo την αξιοπιστία τους, όσον αφορά τα κινούμενα μέρη της όθόνης, έλαβε επίσημη πιστοποίηση και για τα δύο τηλέφωνα από τον επίσημο φορέα TUV Rheinland.

Η TUV πιστοποίησε τόσο το Find N3 Flip όσο και το Find N3 ώστε να αντέχουν ούτε μία ούτε δύο αλλά τουλάχιστον 1 εκατομμύριο αναδιπλώσεις!

gsmarena 0011 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όταν η Oppo κυκλοφόρησε το Find N3 Flip, μας είπαν ότι μπορούσε να αντέξει 600.000 διπλώσεις. Στην καθημερινή μας ζωή, αυτό σημαίνει να ανοίγεις και να κλείνεις το τηλέφωνο 100 φορές κάθε μέρα για περισσότερα από 16 χρόνια. Εντάξει καλά, απίστευτο!

Το εργαστήριο δοκιμών τώρα ισχυρίζεται ότι μπορεί να αντέξουν και τις διπλάσιες αναδιπλώσεις, όπερ και σημαίνει να ανοιγοκλείνεις το τηλέφωνο σου 100 φορές την ημέρα για 30 και πλέον χρόνια! το οποίο είναι ακόμα πολύ περισσότερο από όση είναι η διάρκεια ζωής ενός μέσου τεχνολογίας , αφού ο μέσος όρος ζωής τέτοιων συσκευών είναι συνήθως 6 χρόνια, πριν τα τηλέφωνα πέσουν αναπόφευκτα θύματα της προόδου της τεχνολογίας.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα