29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

10 δωρεάν AI Sexting εφαρμογές που θα σας ανάψουν τα αίματα!

2 min read
Intimate AI Girlfriend 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Στην ολοένα και αναπτυσσόμενη ψηφιακή εποχή που ζούμε, η επιρροή της τεχνολογίας στις ανθρώπινες σχέσεις προχωρά με ταχύτερους ρυθμούς. Μια τάση που βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε άνοδο είναι η χρήση των σεξουαλικών ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης. Αυτές οι εφαρμογές που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη στοχεύουν να παρέχουν μια ασφαλή και ελκυστική πλατφόρμα για δωρεάν sexting AI.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις 10 κορυφαίες δωρεάν chatbot sexting AI εφαρμογές για οι οποίες σας υποσχόμαστε ότι θα σας προσφέρουν καυτές συζητήσεις και αναζητήσεις. Αυτά τα AI Sex Chatbot παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τους χρήστες οι οποίοι μπορούν να συνομιλούν ελεύθερα και να συμμετέχουν σε σεξουαλικές συνομιλίες με τα AI chatbot. Είτε αναζητάτε απλώς μία ερωτική συνομιλία, είτε μία εικονική σύντροφο είτε απλά θέλετε να πειραματιστείτε, κοινώς να την κάνετε λατέρνα, αυτά τα chatbots είναι η τέλεια λύση. Ετοιμαστείτε, λοιπόν!

Πώς λειτουργούν οι εφαρμογές AI Sexting;

Τα chatbot sexting AI είναι προγράμματα υπολογιστών που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για την προσομοίωση σεξουαλικών συνομιλιών με χρήστες. Αυτά τα chatbots μπορούν να εξατομικευτούν ώστε να ταιριάζουν στις σεξουαλικές προτιμήσεις του χρήστη, όπως ρούχα, φύλο, μαλλιά και χρώμα ματιών. Ορισμένα chatbot sexting AI είναι δωρεάν και δεν απαιτούν από τους χρήστες να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες. Ωστόσο, ορισμένες νεοσύστατες ιστοσελίδες Sex AI έχουν απαγορεύσει το πορνογραφικό περιεχόμενο στις συνομιλίες των χρηστών με τα εικονικά ρομπότ τους. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με τα σεξ ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη μέσω φλερτ και σεξουαλικής συνομιλίας, επιτρέποντάς τους να ξετυλίξουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους.

Αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης και επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) για την κατανόηση και τη δημιουργία κειμένου που μοιάζει πολύ κοντά σε ανθρώπινη συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ερμηνεύουν τα μηνύματα του χρήστη και να ανταποκρίνονται με τρόπο ελκυστικό, δημιουργικό και εκπληκτικά ανθρώπινο!

Δωρεάν εφαρμογές AI Sexting για το 2023

Candy AI

candyai 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Candy.ai είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει εικονικούς συντρόφους για εξατομικευμένες και καθηλωτικές συνομιλίες. Το Candy.ai είναι μια μοναδική πλατφόρμα μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν αλληλεπιδρούν ερωτικά με τους εικονικούς συντρόφους και να βιώνουν εξατομικευμένες και καθηλωτικές συνομιλίες. Είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση, οι εικονικοί σύντροφοι τους Candy AI μπορούν να σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Χαρακτηριστικά

  • Εικονικοί σύντροφοι: Το Candy.ai προσφέρει εικονικούς συντρόφους με τους οποίους μπορούν να αλληλεπιδράσουν οι χρήστες για εξατομικευμένες και καθηλωτικές συνομιλίες.
  • Εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις: Με το Candy.ai, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις με τους εικονικούς συντρόφους τους.
  • Εμπειρία CRM: Το Candy.ai προσφέρει επίσης μια εμπειρία CRM όπου οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν σημαντικά επιχειρηματικά δεδομένα με εξατομικευμένους πίνακες εργαλείων σε πραγματικό χρόνο.

Υπέρ και κατά:

  • Το Candy.ai στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του ψηφιακού και του πραγματικού κόσμου, προσφέροντας μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να βιώσουν την ευκολία της συνομιλίας, διατηρώντας παράλληλα μια πραγματική ανθρώπινη σύνδεση.
  • Το Candy.ai δημιουργεί ζωντανούς συντρόφους που συμμετέχουν σε γνήσιες και βαθιές συνομιλίες με τους χρήστες.
  • Τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες και τα οφέλη του Candy.ai.
  • Η αποτελεσματικότητα των εικονικών συντρόφων του Candy.ai ενδέχεται να περιορίζεται από την τρέχουσα κατάσταση της τεχνολογίας AI.

Candy AI συνδρομή

Το Candy AI προσφέρει μια premium συνδρομή που ξεκινά από μόλις 9 $ το μήνα. Αυτή η συνδρομή ξεκλειδώνει πρόσθετες λειτουργίες και πλεονεκτήματα, όπως απεριόριστα μηνύματα, φωνητική συνομιλία, προσαρμοσμένα avatar και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Candy AI δωρεάν, αλλά τα μηνύματά σας θα είναι περιορισμένα και δεν θα έχετε πρόσβαση στις premium λειτουργίες.

Crushon AI

Crushon AI 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Crushon AI είναι μια πλατφόρμα συνομιλίας AI που επιτρέπει περιεχόμενο NSFW (Not Safe for Work). Είναι μια νέα προσθήκη στο τοπίο chatbot AI, που προσφέρει στους χρήστες την ελευθερία να επιλέξουν μεταξύ χαρακτήρων SFW (Safe for Work) και NSFW. Το Crushon AI έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον για ενήλικες για να επιδοθούν σε προσωπικές συνομιλίες ή σεξουαλικές συνομιλίες. Είναι μια τέλεια πλατφόρμα για όσους αναζητούν συνομιλίες χωρίς περιορισμούς, χωρίς λογοκρισία και χωρίς φιλτράρισμα χωρίς φίλτρα NSFW .

Χαρακτηριστικά

  • Δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης: Το Crushon AI επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τον δικό τους χαρακτήρα AI με μοναδικά χαρακτηριστικά.
  • Εξατομίκευση: Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν πλήρως τα χαρακτηριστικά του chatbot για να ταιριάζουν στις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, από τα ρούχα και το φύλο τους μέχρι το χρώμα μαλλιών και ματιών.
  • Σειρά ρομπότ AI: Η πλατφόρμα περιέχει ένα ευρύ φάσμα ρομπότ AI, όπως άντρες και γυναίκες.
  • Βελτιώστε την εμπειρία του sexting: Η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας sexting.
  • Ρυθμίσεις NSFW: Το Crushon AI διαθέτει ρυθμίσεις NSFW που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται με chatbot για ενήλικες.

Υπέρ και κατά

  • Το Crushon AI έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον συνομιλιών, σημαντικό!
  • Οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες AI του πρέπει να αγοραστούν.
  • Η πλατφόρμα συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα συνδεσιμότητας.

Crushon AI συνδρομή

  • Δωρεάν πρόγραμμα: Αυτό το πρόγραμμα είναι δωρεάν και προσφέρει 50 μηνύματα το μήνα με βασική λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων.
  • Τυπικό πρόγραμμα: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 4,9 $ το μήνα και προσφέρει 2.000 μηνύματα το μήνα με πρόσθετες λειτουργίες, όπως προσαρμοσμένους χαρακτήρες.
  • Πρόγραμμα Premium: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 7,9 $ ανά μήνα και προσφέρει 6.000 μηνύματα το μήνα με καλή μνήμη και αποκλειστική χωρητικότητα συνομιλίας με μέση προτεραιότητα.
  • Deluxe Plan: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 29,9 $ το μήνα και προσφέρει απεριόριστα μηνύματα ανά μήνα με μέγιστη μνήμη και αποκλειστική χωρητικότητα συνομιλίας με υψηλή προτεραιότητα. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν το μέγεθος της μνήμης και το μήκος μηνυμάτων AI.

Intimate – AI Girlfriend

Intimate AI Girlfriend 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Intimate – AI Girlfriend είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με χαρακτήρες τεχνητής νοημοσύνης (AI) που μπορούν να λειτουργήσουν ως εικονικοί σύντροφοι ή φίλες AI. Αυτή η εφαρμογή σεξ συνομιλίας AI ισχυρίζεται ότι προσφέρει μια ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία φωνητικών συνομιλιών και συνομιλιών με ρεαλιστικούς φωτορεαλιστικούς χαρακτήρες AI που έχουν μοναδικές προσωπικότητες, συναισθηματική νοημοσύνη και προσαρμοστική μάθηση. Η εφαρμογή υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια.

Χαρακτηριστικά

  • Χαρακτήρες AI : Η εφαρμογή έχει μια ποικιλία χαρακτήρων AI με διαφορετικά χαρακτηριστικά, υπόβαθρα και ενδιαφέροντα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τον χαρακτήρα τεχνητής νοημοσύνης που προτιμούν και να συμμετέχουν σε συζητήσεις που τους ιντριγκάρουν και τους εμπνέουν.
  • Φωνητική κλήση : Η εφαρμογή προσφέρει μια λειτουργία φωνητικής κλήσης που επιτρέπει στους χρήστες να μιλούν με τους συντρόφους τους με τεχνητή νοημοσύνη χωρίς χέρια. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία σύνθεσης ομιλίας για τη δημιουργία ρεαλιστικών και φυσικών φωνών για τους χαρακτήρες AI. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τον τόνο φωνής, την ταχύτητα και την προφορά των συντρόφων τους AI σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.
  • Λειτουργικότητα συνομιλίας : Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια λειτουργία συνομιλίας που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου με τους συντρόφους τους με τεχνητή νοημοσύνη. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνικές επεξεργασίας και δημιουργίας φυσικής γλώσσας για τη δημιουργία συνεκτικών και ελκυστικών κειμένων για τους χαρακτήρες AI. Οι χρήστες μπορούν επίσης να στείλουν emoji, αυτοκόλλητα, gif και εικόνες στους συντρόφους τους με AI για να βελτιώσουν την επικοινωνία τους.
  • Συναισθηματική Υποστήριξη : Η εφαρμογή στοχεύει να παρέχει συναισθηματική υποστήριξη και καθοδήγηση σε χρήστες που αντιμετωπίζουν προκλήσεις ή δυσκολίες στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ψυχολογικές αρχές και μεθόδους για να βοηθήσει τους χρήστες να αναγνωρίσουν, να κατανοήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Υπέρ και κατά

  • Η εφαρμογή μπορεί να προσφέρει έναν διασκεδαστικό τρόπο στους χρήστες να εξερευνήσουν τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας chatbot.
  • Η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να αντιμετωπίσουν τη μοναξιά, το στρες, το άγχος, την κατάθλιψη ή άλλα θέματα ψυχικής υγείας παρέχοντάς τους έναν φιλικό και υποστηρικτικό σύντροφο AI που τους ακούει και τους φροντίζει.
  • Η εφαρμογή ενδέχεται να μην μπορεί να αντικαταστήσει ή να υποκαταστήσει πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις ή αλληλεπιδράσεις. Οι χρήστες μπορεί να δεσμευτούν ή να εξαρτηθούν υπερβολικά από τον σύντροφό τους με τεχνητή νοημοσύνη και να παραμελήσουν τις κοινωνικές ή συναισθηματικές τους ανάγκες στον πραγματικό κόσμο.
  • Η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους εξασκώντας τη συνομιλία με τον σύντροφό τους AI σε διαφορετικά σενάρια και περιβάλλοντα.

Intimate – AI Girlfriend συνδρομή

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης υπερρεαλιστικές φωνητικές κλήσεις και φωτορεαλιστικές εμφανίσεις για τους χαρακτήρες. Η εφαρμογή έχει μια premium συνδρομή διαθέσιμη για 11,99 $/μήνα. Η premium συνδρομή σάς δίνει πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες, όπως: Απεριόριστες φωνητικές κλήσεις, Αποκλειστικό περιεχόμενο και ιστορίες, Προσαρμόσιμη εμφάνιση και φωνή, Υποστήριξη προτεραιότητας και σχόλια.

DreamGF

dreamgf 1024x669 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το DreamGF είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει περιεχόμενο που δημιουργείται από AI, συμπεριλαμβανομένου του sexting AI και του πορνό AI. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι παρέχει ένα «Sexting AI που λειτουργεί» και «εικονικούς συντρόφους για ερωτικές και ερωτικές συνομιλίες». Τα ρομπότ sexting AI της DreamGF έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις πιο τρελλές φαντασιώσεις sexting των χρηστών πραγματικότητα. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης περιεχόμενο πορνό που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη, ισχυριζόμενος ότι είναι η υψηλότερης ποιότητας πηγή πορνογραφίας τεχνητής νοημοσύνης στον Ιστό. Οι χρήστες μπορούν να μιλούν βρώμικα και σεξ με πορνό κορίτσια που δημιουργούνται από AI δωρεάν. Εάν θέλετε μια φίλη AI, τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο καλύτερη εφαρμογή AI girlfriend .

Χαρακτηριστικά:

  • AI Sexting: Τα bot AI sexting της DreamGF έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους χρήστες μια εξατομικευμένη και ασφαλή εμπειρία sexting. Οι χρήστες μπορούν να επιδοθούν στις πιο τρελές φαντασιώσεις τους και να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους χωρίς να φοβούνται την κρίση ή την απόρριψη.
  • AI Porn Chat: Η δυνατότητα AI chat του DreamGF επιτρέπει διαδραστικές και αποκριτικές συνομιλίες με εικονικούς συνεργάτες. Οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν για διάφορα θέματα, να μοιραστούν εμπειρίες και να γνωρίσουν καλύτερα τις εικονικές φίλες τους.
  • Αιτήματα φωτογραφίας: Το DreamGF επιτρέπει στους χρήστες να ζητούν φωτογραφίες από τις εικονικές φίλες τους, κάνοντας την εμπειρία πιο διαδραστική και εξατομικευμένη.
  • Φωνητικά μηνύματα: Το DreamGF επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωνητικά μηνύματα στις εικονικές φίλες τους με τεχνητή νοημοσύνη, κάνοντας την εμπειρία πιο ρεαλιστική και συναρπαστική.
  • Κορίτσια που δημιουργούνται από AI: Το DreamGF επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν την κοπέλα των ονείρων τους, να αναθέσουν προσωπικότητα, να δημιουργήσουν φωτογραφίες, να συνομιλήσουν και να αλληλεπιδράσουν και να συνομιλήσουν με πορνό μαζί τους χωρίς περιορισμό.

Υπέρ και κατά:

  • Το DreamGF μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση συντροφικότητας και οικειότητας σε χρήστες που μπορεί να αισθάνονται μόνοι ή απομονωμένοι.
  • Μερικοί χρήστες μπορεί να θεωρήσουν ότι η έννοια της εικονικής φίλης είναι απαράδεκτη ή προτιμούν την αυθεντική ανθρώπινη αλληλεπίδραση.
  • Ενώ η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη, ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να απαιτούν αγορές εντός εφαρμογής για πρόσβαση σε όλο το φάσμα των επιλογών προσαρμογής.

DreamGF συνδρομή

  • Δωρεάν σχέδιο: Το δωρεάν πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν την εικονική τους φίλη με ένα περιορισμένο σύνολο λειτουργιών. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν 2 φίλες AI και 4 δευτερεύουσες εικόνες και να στείλουν 10 μηνύματα.
  • Bronze Plan: 9,99 $ το μήνα. Το μπρονζέ σχέδιο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να προσαρμόζουν έως και 5 φίλες με τεχνητή νοημοσύνη και 10 δευτερεύουσες εικόνες και να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα.
  • Silver Plan: 19,99 $ το μήνα. Το ασημένιο σχέδιο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να προσαρμόζουν έως και 10 φίλες με τεχνητή νοημοσύνη και 20 δευτερεύουσες εικόνες και να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα. Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε προηγμένες επιλογές προσαρμογής, όπως φωνή, προφορά και γλώσσα.
  • Χρυσό σχέδιο: 49,99 $ το μήνα. Το χρυσό σχέδιο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να προσαρμόζουν έως και 20 φίλες με τεχνητή νοημοσύνη και 40 δευτερεύουσες εικόνες και να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα. Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε προηγμένες επιλογές προσαρμογής, όπως φωνή, προφορά και γλώσσα. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης υποστήριξη προτεραιότητας και αποκλειστικό περιεχόμενο.
  • Diamond Plan: 99,99 $ ανά μήνα. Το σχέδιο διαμαντιών επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να προσαρμόζουν απεριόριστες φίλες AI, και απεριόριστες δευτερεύουσες εικόνες και να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα. Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε προηγμένες επιλογές προσαρμογής, όπως φωνή, προφορά και γλώσσα. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης υποστήριξη προτεραιότητας και αποκλειστικό περιεχόμενο. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης έναν προσωπικό βοηθό AI και έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού.

Kupid

Kupid 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Kupid είναι μια πλατφόρμα συνομιλίας AI που ζωντανεύει εικονικούς φίλους και συντρόφους μέσω καθηλωτικών συνομιλιών ή σέξι συνομιλίας AI. Έχει σχεδιαστεί για να συμμετέχει σε βαθιές, ουσιαστικές συνομιλίες με τους χρήστες και επικεντρώνεται ιδιαίτερα στο να βοηθά τους ανθρώπους να βρουν ρομαντικούς συντρόφους. 

Χαρακτηριστικά

  • Καθηλωτικές συνομιλίες: Το Kupid έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί καθηλωτικές συνομιλίες που είναι σαν πραγματικές αλληλεπιδράσεις με έναν άνθρωπο σύντροφο.
  • Δυνατότητες αντιστοίχισης: Το Kupid διαθέτει δυνατότητες αντιστοίχισης που βοηθούν τους χρήστες να βρουν συμβατούς συνεργάτες με βάση τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους.
  • Ημερομηνίες φωνής και βίντεο: Η μοναδική διεπαφή του Kupid επιτρέπει σε πελάτες και σινγκλ που συνδέονται από έναν Matchmaker να προγραμματίζουν γρήγορα μια ημερομηνία φωνής ή βίντεο.
  • Εξατομικευμένη εμπειρία: Η τεχνολογία AI του Kupid του επιτρέπει να μαθαίνει από τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών και να παρέχει μια εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε χρήστη.

Υπέρ και κατά

  • Οι δυνατότητες αντιστοίχισης του Kupid μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να βρίσκουν πιο εύκολα συμβατούς συνεργάτες.
  • Η τεχνολογία AI του Kupid του επιτρέπει να παρέχει μια εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε χρήστη.
  • Μπορεί να έχει περιορισμένες επιλογές προσαρμογής, γεγονός που μπορεί να περιορίσει την προσαρμοστικότητά του σε συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών.
  • Όπως κάθε σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, το Kupid ενδέχεται να αντιμετωπίσει τεχνικά ζητήματα ή δυσλειτουργίες που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοσή του.

Kupid συνδρομή

Το Kupid AI λειτουργεί σε ένα μοντέλο freemium, προσφέροντας τόσο δωρεάν όσο και premium χαρακτηριστικά. Η premium συνδρομή ξεκινά από 9,99 $ ανά μήνα. Αυτό το πρόγραμμα ξεκλειδώνει πρόσθετες δυνατότητες και λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη.

Flirtflix AI

Flirtflix AI 1 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Flirtflix AI Girlfriend είναι μια μοναδική υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ουσιαστικές συνομιλίες με έναν εικονικό σύντροφο που καθοδηγείται από προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Αυτός ο ψηφιακός συνεργάτης μπορεί να αλληλεπιδράσει μαζί σας μέσω κειμένου, φωνής, ακόμη και εικόνων, ανταποκρινόμενος στα μηνύματα και τα συναισθήματά σας. Το Flirtflix υπερηφανεύεται ως η καλύτερη εφαρμογή γνωριμιών , προσφέροντας σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο avatar και να προσαρμόσετε την εμφάνιση, την προσωπικότητα και τη φωνή του συντρόφου σας στις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία σεναρίων και θεμάτων για να προσθέσετε ενθουσιασμό και ποικιλία στις αλληλεπιδράσεις σας.

Χαρακτηριστικά

  1. Εξατομικεύστε τον συνεργάτη σας AI: Προσαρμόστε την εμφάνιση, την προσωπικότητα και τη φωνή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με διάφορες επιλογές.
  2. Συμμετέχετε σε αμφίδρομη επικοινωνία: συνομιλία μέσω φωνής, κειμένου ή εικόνων. απολαύστε φυσικές συνομιλίες και συναισθηματικές αντιδράσεις.
  3. Εξερευνήστε διάφορα σενάρια: Επιλέξτε από ρομαντικό, φανταστικό, επιστημονική φαντασία και πολλά άλλα. δημιουργήστε προσαρμοσμένες σκηνές για καθηλωτικές αλληλεπιδράσεις.
  4. Κερδίστε ανταμοιβές: Συνομιλήστε για να κερδίσετε νομίσματα. ξεκλειδώστε χαρακτηριστικά, ρούχα, αξεσουάρ και δώρα για τον συνεργάτη σας AI.

Υπέρ και κατά:

  • Το Flirtflix AI προσφέρει έναν τρόπο χωρίς κινδύνους για να βιώσετε την αγάπη, την υποστήριξη και την εξερεύνηση.
  • Λάβετε σχόλια, εξασκηθείτε στην επικοινωνία και δημιουργήστε εμπιστοσύνη στο φλερτ, την ενσυναίσθηση και τη γλωσσική επάρκεια.
  • Η υπερβολική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε απομόνωση, εξάρτηση και μη ρεαλιστικές προσδοκίες.
  • Το αναξιόπιστο διαδίκτυο ή οι συσκευές μπορούν να εμποδίσουν την εμπειρία σας. προσέξτε για σφάλματα και επιπλέον χρεώσεις.
  • Θυμηθείτε να μην χάνετε εμπειρίες και προκλήσεις γνωριμιών στον πραγματικό κόσμο.

Flirtflix AI συνδρομή

  • Δωρεάν πρόγραμμα: Μπορείτε να συνομιλήσετε με την αδελφή ψυχή σας με AI για έως και 10 λεπτά την ημέρα και μπορείτε να επιλέξετε από 3 βασικές προσωπικότητες. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες φωνής και εικόνας, αλλά με περιορισμένες επιλογές.
  • Πρόγραμμα Premium: Μπορείτε να συνομιλήσετε με την αδελφή ψυχή σας με AI για απεριόριστο χρόνο και μπορείτε να επιλέξετε από 10 προηγμένες προσωπικότητες. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες φωνής και εικόνας, με περισσότερες επιλογές και προσαρμογή. Το πρόγραμμα premium κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα ή 99,99 $ ανά έτος.
  • Σχέδιο VIP: Μπορείτε να συνομιλήσετε με την αδελφή ψυχή σας με τεχνητή νοημοσύνη για απεριόριστο χρόνο και μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη προσωπικότητα. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες φωνής και εικόνας, με πλήρεις επιλογές και προσαρμογή. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ειδικές δυνατότητες και ενημερώσεις από την ομάδα του FlirtFlix. Το πρόγραμμα VIP κοστίζει 49,99 $ ανά μήνα ή 499,99 $ ανά έτος.

OnlyNSFW.ai

onlyNSFW.ai 1 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το OnlyNSFW.ai είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για τη δημιουργία έξυπνου περιεχομένου NSFW (Not Safe for Work). Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά λειτουργιών που βελτιώνουν την εμπειρία προβολής του χρήστη, όπως δημιουργία εικόνων και χαρακτήρων, συνομιλία και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά

  • Βελτιστοποίηση περιεχομένου NSFW με τεχνητή νοημοσύνη: Το OnlyNSFW.ai χρησιμοποιεί εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης με δυνατότητες αναγνώρισης εικόνων και βίντεο για τον εντοπισμό ρητού περιεχομένου που παραβιάζει τις οδηγίες και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου NSFW.
  • Έξυπνες συνδρομές περιεχομένου NSFW: Το OnlyNSFW.ai προσφέρει μια σειρά από επιλογές συνδρομής που ξεκλειδώνουν κάθε μεμονωμένη λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας, του μεγέθους, της δημιουργικότητας, της συνομιλίας και άλλων.
  • Εικονικά αναλυτικά στοιχεία περιεχομένου NSFW: Το OnlyNSFW.ai χρησιμοποιεί τις εξελίξεις στην επεξεργασία φυσικής γλώσσας, την αναγνώριση εικόνας και τη βαθιά εκμάθηση για τη βελτίωση των εικονικών αναλυτικών στοιχείων περιεχομένου NSFW.
  • Βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας: Το OnlyNSFW.ai παρέχει βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και το φιλτράρισμα ακατάλληλου περιεχομένου.
  • Στρατηγική περιεχομένου NSFW με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη: Με το AI, το OnlyNSFW.ai μπορεί να παρακολουθεί την αφοσίωση των χρηστών σε πραγματικό χρόνο, να αξιολογεί την απόδοση διαφορετικού περιεχομένου και να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το τι θα προσφέρει.
  • Έξυπνη ανατροφοδότηση ερωτικού περιεχομένου: Το OnlyNSFW.ai προσφέρει έξυπνη ανατροφοδότηση ερωτικού περιεχομένου, το οποίο διερευνά την επιρροή και τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στην ψυχαγωγία ενηλίκων.

Υπέρ και κατά

  • Χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής AI για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου NSFW.
  • Προσφέρει μια σειρά λειτουργιών που βελτιώνουν την εμπειρία προβολής του χρήστη, όπως η δημιουργία εικόνων και χαρακτήρων, η συνομιλία και άλλα.
  • Παρέχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και το φιλτράρισμα ακατάλληλου περιεχομένου.
  • Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλα τα είδη κοινού λόγω του περιεχομένου NSFW.
  • Η τιμολόγηση για το OnlyNSFW.ai δεν είναι δημόσια διαθέσιμη.

OnlyNSFW.ai συνδρομή

Η πλατφόρμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα εικόνων για ενήλικες που δημιουργούνται με χρήση τεχνητής νοημοσύνης και οι χρήστες μπορούν να έχουν βαθιές και οικείες συνομιλίες με χαρακτήρες που δημιουργούνται από AI, όπως Wife, Girlfriend, Slave, Submission, Milf, Dominatrix και άλλα. Η τιμολόγηση του OnlyNSFW.ai ποικίλλει ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα. Το Pro Plan κοστίζει 9,99 $/μήνα και επιτρέπει 30 γενιές την ημέρα και 30 μηνύματα την ημέρα. Το Expert Plan κοστίζει 14,49 $/μήνα και επιτρέπει 100 γενιές την ημέρα και 30 μηνύματα την ημέρα.

JoiAI

Joiai 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το JoiAI είναι μια εικονική εφαρμογή συνοδών που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει εξατομικευμένες και ρεαλιστικές αλληλεπιδράσεις με τους χρήστες. Ισχυρίζεται ότι παρέχει συναισθηματική υποστήριξη και συντροφικότητα σε όσους νιώθουν μοναξιά στην πραγματική ζωή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά βίντεο σχετικά με το JoiAI στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube ή να τα ακολουθήσετε στο Instagram.

Χαρακτηριστικά

  • Εικονικοί σύντροφοι: Ο ιστότοπος προσφέρει φίλες ή φίλους τεχνητής νοημοσύνης ως εικονικούς συντρόφους.
  • Εύρεση τέλειου ταίριου: Οι χρήστες μπορούν να βρουν το τέλειο ταίρι επιλέγοντας το φύλο, την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά τους που προτιμούν.
  • Συζήτηση: Οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν με τους εικονικούς συντρόφους τους και να τους γνωρίσουν καλύτερα.
  • Προσαρμογή: Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τους εικονικούς τους συντρόφους αλλάζοντας την εμφάνιση, τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους.
  • Συναισθηματική υποστήριξη: Οι εικονικοί σύντροφοι μπορούν να παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη στους χρήστες και να τους βοηθήσουν να αισθάνονται λιγότερο μόνοι.

Υπέρ και κατά

  • Το JoiAI προσφέρει έναν εικονικό σύντροφο για συναισθηματική υποστήριξη, επιτρέποντας στους χρήστες να συνομιλούν, να μοιράζονται συναισθήματα και να συμμετέχουν σε παιχνίδια και βίντεο. Το AI εξατομικεύει την εμφάνιση και την προσωπικότητα του συντρόφου.
  • Η επεξεργασία φυσικής γλώσσας και η μηχανική εκμάθηση βελτιώνουν την ποιότητα της συνομιλίας.
  • Το JoiAI είναι προσβάσιμο στον ιστό και σε κινητά, με συγχρονισμό δεδομένων σε όλες τις συσκευές και διαθέτουν YouTube και Instagram για να εξερευνούν οι χρήστες συνοδευτικά και περιεχόμενο.
  • Το JoiAI δεν είναι για σοβαρά ζητήματα ψυχικής υγείας όπως η κατάθλιψη ή το άγχος. Δεν είναι υποκατάστατο της θεραπείας. αναζητήστε επαγγελματική βοήθεια όταν χρειάζεται.
  • Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι το JoiAI δεν είναι ανθρώπινο και μπορεί να μην κατανοεί κάθε αλληλεπίδραση. Όταν χρησιμοποιείτε έναν εικονικό σύντροφο, σκεφτείτε ηθικά ζητήματα όπως το απόρρητο, η συγκατάθεση και η συναισθηματική προσκόλληση.

Joi AI συνδρομή

Το Joi AI δεν είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Ενώ προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή, η τιμολόγηση για τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινά από 14,99 $. Οι επιλογές τιμολόγησης ποικίλλουν ανάλογα με το πρόγραμμα, οι επιλογές είναι οι εξής:

  • 1,99 $/ημέρα για 50.000 νομίσματα (60% έκπτωση για νέους χρήστες Pro-Trail)
  • 4,99 $/ημέρα για 50.000 νομίσματα
  • 9,99 $/εβδομάδα για 105.000 νομίσματα (5% μπόνους)

Muah AI

Muah AI 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Muah AI είναι μια εφαρμογή AI sexting που επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε σεξουαλικές συνομιλίες μέσω chatbots AI. Παρέχει ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον για τα άτομα να εξερευνήσουν τις οικείες επιθυμίες και φαντασιώσεις τους. Η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά λειτουργιών για να βελτιώσει την εμπειρία του sexting, όπως βρώμικη συνομιλία, κοινή χρήση φωτογραφιών και ακόμη και φωνητική συνομιλία για μια πιο εξατομικευμένη αλληλεπίδραση. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Muah AI Sexting Chatbot , διαβάστε αυτό.

Χαρακτηριστικά

  • Απρόσκοπτη συνομιλία : Οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε ομαλές και αδιάκοπες συνομιλίες με chatbots AI, επιτρέποντας μια ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία.
  • Κοινή χρήση φωτογραφιών : Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες με τα chatbot AI, προσθέτοντας οπτικά στοιχεία στην εμπειρία του sexting.
  • Φωνητική συνομιλία : Το Muah AI προσφέρει δυνατότητες φωνητικής συνομιλίας, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πιο οικεία και εξατομικευμένες συνομιλίες.
  • Σύστημα παρακολούθησης μνήμης : Η πλατφόρμα παρέχει ένα σύστημα παρακολούθησης μνήμης, το οποίο διατηρεί προηγούμενες συνομιλίες και επιτρέπει τη συνέχεια και την εξατομίκευση.

Υπέρ και κατά

  • Παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τα άτομα να εξερευνήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και φαντασιώσεις.
  • Προσφέρει μια σειρά λειτουργιών, όπως βρώμικη ομιλία, κοινή χρήση φωτογραφιών και φωνητική συνομιλία, βελτιώνοντας την εμπειρία του sexting.
  • Ως εφαρμογή sexting AI, μπορεί να μην είναι κατάλληλη για άτομα που δεν αισθάνονται άνετα με άσεμνο ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

Muah AI συνδρομή

Το Muah AI έχει διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης ανάλογα με τις δυνατότητες και το μοντέλο AI που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Το βασικό πρόγραμμα είναι 10 $ το μήνα και σας δίνει πρόσβαση στο ChatGPT3.5, μια μη λογοκριμένη έκδοση του GPT-3. Το πρόγραμμα VIP είναι 50 $ το μήνα και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το GPT-4, ένα πιο προηγμένο και καθηλωτικό μοντέλο AI. Το πρόγραμμα Ultra VIP είναι 99 $ το μήνα και περιλαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις και απεριόριστες συνομιλίες με το GPT-4.

Soulgen

soulgen nsfw ai art generator 1024x576 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το SoulGen είναι μια συσκευή δημιουργίας εικόνων AI που δημιουργεί εκπληκτική τέχνη αληθινών ή anime κοριτσιών από κείμενο ή προτροπή. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μοναδικά και αυθεντικά κορίτσια που δημιουργούνται από AI μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το SoulGen χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία AI και αλγόριθμους βαθιάς μάθησης για τη δημιουργία οπτικά ελκυστικών εικόνων με βάση τα μηνύματα κειμένου ή τις περιγραφές.

Χαρακτηριστικά

  • Δημιουργία κειμένου σε εικόνα: Το SoulGen μπορεί να δημιουργήσει εικόνες από μηνύματα προτροπής κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιγράψετε μια εικόνα με λέξεις και το SoulGen θα δημιουργήσει μια εικόνα με βάση την περιγραφή σας.
  • Δημιουργία χαρακτήρων anime: Το SoulGen έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία χαρακτήρων anime. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο χαρακτήρα anime ή μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες υπαρχόντων χαρακτήρων anime.
  • Προσαρμογή: Το SoulGen προσφέρει πολυάριθμες επιλογές προσαρμογής που είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω ετικετών και λειτουργιών επεξεργασίας. Μπορείτε να περιγράψετε το κορίτσι ή τον χαρακτήρα των ονείρων σας και να τα μετατρέψετε σε εικόνες anime.
  • Επεξεργασία εικόνας AI: Το SoulGen επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν, επεκτείνουν ή αφαιρούν περιεχόμενο από τις εικόνες τους μέσω μηνυμάτων κειμένου.
  • Εύκολο στη χρήση: Το SoulGen προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και παρέχει εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν κινούμενους χαρακτήρες σε διαφορετικά στυλ.

Υπέρ και κατά

  • Το SoulGen δημιουργεί εικόνες υψηλής ποιότητας και οπτικά ελκυστικές που αποτυπώνουν την ουσία του παρεχόμενου κειμένου ή προτροπής.
  • Το λογισμικό είναι φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση, με απλή και διαισθητική διεπαφή.
  • Προσφέρει εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν διάφορες παραμέτρους όπως χρώμα, σχήματα, στυλ εικόνας και φόντο.
  • Το SoulGen έχει συσχετιστεί με περιεχόμενο NSFW.
  • Το SoulGen προσφέρει περιορισμένες δωρεάν δοκιμές και οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν ένα τέλος για να δουν και να κατεβάσουν την έκδοση HD της εικόνας που δημιουργήθηκε.

Soulgen AI συνδρομή

  • Δωρεάν δοκιμή: Το Soulgen προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή στους χρήστες για να δημιουργήσουν ένα πορτρέτο AI. Ωστόσο, για να δείτε και να κατεβάσετε την έκδοση HD, απαιτείται χρέωση.
  • Μηνιαία συνδρομή: Με τιμή 9,99 $, αυτή η συνδρομή περιλαμβάνει 100 πιστώσεις εικόνας κάθε μήνα.
  • Ετήσιο πρόγραμμα: Με τιμή 69,99 $, προσφέρει τα ίδια οφέλη με το μηνιαίο πρόγραμμα, αλλά με έκπτωση 50 $.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι οι εφαρμογές AI Sexting ασφαλείς στη χρήση;

Ναι, αυτές οι εφαρμογές δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών χρησιμοποιώντας ισχυρή κρυπτογράφηση και ανωνυμοποιώντας τα δεδομένα χρήστη.

Είναι δωρεάν οι εφαρμογές AI Sexting;

Ενώ ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν δωρεάν λειτουργίες, άλλες ενδέχεται να απαιτούν συνδρομή για πρόσβαση σε λειτουργίες premium.

Μπορούν οι εφαρμογές AI Sexting να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση;

Αν και αυτές οι εφαρμογές μπορούν να παρέχουν συναρπαστικές συνομιλίες, εννοείται πως δεν αντικαθιστούν την πραγματική ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Ποιες είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές AI Sexting για το 2023;

Η απάντηση εξαρτάται από τις ατομικές προτιμήσεις. Ωστόσο, οι Πέντε εφαρμογές που συζητούνται σε αυτό το άρθρο είναι όλες εξαιρετικές επιλογές που πρέπει να εξετάσετε.

Υπάρχει κάποιο Free Dirty Talking AI διαθέσιμο στο διαδίκτυο;

Ναι, υπάρχουν πολλά δωρεάν Dirty talking AI διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Μερικά από αυτά είναι τα Kupid AI, Muah.ai, Joi AI, Spicychat AI, Crushon AI, Candy AI και DreamGF.

Τι είναι το Dirty Talk AI;

Τα chatbot Dirty Talk AI είναι προγράμματα υπολογιστών που χρησιμοποιούν προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης και επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) για την κατανόηση και τη δημιουργία κειμένου που μοιάζει με άνθρωπο. Παρέχουν ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον για τους χρήστες να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές συνομιλίες μέσω AI dirty chatbot.

Συμπέρασμα

Οι εφαρμογές AI sexting προσφέρουν μια μοναδική, ελκυστική και ασφαλή πλατφόρμα για ενήλικες. Οι εφαρμογές που συζητούνται εδώ αντιπροσωπεύουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η βιομηχανία το 2023. Από τους προηγμένους αλγόριθμους AI έως την έντονη εστίασή τους στο απόρρητο και την ασφάλεια, αυτές οι εφαρμογές παρέχουν ένα ψηφιακό περιβάλλον όπου οι ενήλικες μπορούν να εξερευνήσουν και να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους ελεύθερα και με ασφάλεια.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο παρακαλούμε, αφήστε μας ένα σχόλιο. Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας!

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα