23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Oppo ανακοινώνει Super Flash Charge στα 125W και ασύρματη φόρτιση στα 65W

1 min read
oppo find x2 india1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Oppo μία κορυφαία και πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο της τεχνολογίας φόρτισης ανακοινώνει τεχνολογία Super Flash Charge 125W που υπόσχεται να φορτίσει πλήρως μία μπαταρία 4.000 mAh σε μόλις 5 λεπτά.

Η Oppo ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε τεχνολογία φόρτισης SuperWOOC 50W , η οποία φόρτιζε πλήρως ένα κινητό σε περίπου 35 λεπτά. Έκτοτε εισήγαγε ασύρματες λύσεις φόρτισης 65W και 40W. Αλλά σήμερα, ως επιστέγασμα όλων αυτών των προσπαθειών της έρχεται με την ανακοίνωση των 125W Super Flash Charge και 65W AirVOOC τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

125W Super Flash Charge

Η Oppo διπλασίασε σχεδόν τις ενσύρματες ταχύτητες φόρτισης από τα 65W SuperVOOC 2.0 του Reno Ace σε 125W Super Flash Charge σε διάστημα μόλις εννέα μηνών έτσι λοιπόν μπορεί άνετα να υπρεφηνεύεται γι αυτή τη τεχνολογία φόρτισης υψηλής ταχύτητας.

oppo 125W charger | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο φορτιστής 125W είναι σχεδόν ίδιος (σε μέγεθος) με αυτόν των 65W . Ενώ πολλοί μπορεί να υποθέσουν ότι είναι μια αποκλειστική τεχνολογία που δεν θα είναι συμβατή με άλλες συσκευές η Oppo δηλώνει ότι ο φορτιστής υποστηρίζει φόρτιση 125W PPS, 65W USB-PD (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φόρτιση φορητών υπολογιστών), 65W SuperVOOC, 30W VOOC και 36W γρήγορη φόρτιση.

Ασύρματη φόρτιση 65W AirVOOC

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ αφού η Oppo αποκάλυψε και την ταχύτερη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

Η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της εταιρείας AirVOOC είναι ήδη στα 40W όμως η Oppo κατάφερε να χωρέσει δύο πηνία ασύρματης φόρτισης ώστε να μπορεί να φορτίσει στα 65W το κινητό σας χωρίς καλώδια.

σχεδιασμός ασύρματου φορτιστή διπλού πηνίου

Α μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι η ασύρματη φόρτιση 65W AirVOOC μπορεί να φορτίσει πλήρως μία μπαταρία χωρητικότητας 4.000 mAh σε μόλις 30 λεπτά!

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα