19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η KFC έφτιαξε ένα τούμπανο Gaming PC που τρέχει το Cyberpunk 2077 και διατηρεί και το κοτοπουλάκι σας ζεστό

1 min read
kfc console1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ενώ οι λάτρεις των παιχνιδιών συνεχίζουν τις διαφωνίες για το ποια κονσόλα επόμενης γενιάς είναι η πιο ισχυρή, η KFC έρχεται να δώσει λύση σε όλες αυτές τις ανούσιες κουβέντες με το δικό της δημιούργημα. Ίσως να νομίσατε ότι αστειευόμαστε όμως διαβάστε παρακάτω.

Με την ονομασία KFConsole, η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Cooler Master για να λανσάρει ένα jack-up gaming PC σε σχήμα κονσόλας με κυλινδρικό μαύρο σώμα με κόκκινες πινελιές και φώτα LED στη βάση. Η κονσόλα υπόσχεται έως και 4K / 240fps gameplay, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει με ευκολία το Cyberpunk 2077.

Βέβαια το καλό δεν σας το είπαμε ακόμα, αφού στο μπροστινό μέρος διαθέτει κάτι σαν φουρνάκι θα λέγαμε όπου μπορείτε να διατηρήσετε ζεστό το κοτοπουλάκι σας KFC και όχι μόνο, ενώ εσείς και ο Johnny Silverhand περιπλανιέστε στη Night City.

https://twitter.com/kfcgaming/status/1341428570388901891?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1341428570388901891%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbeebom.com%2Fkfc-console-runs-cyberpunk-2077-keeps-chicken-warm%2F

Ας μπούμε όμως τώρα στο ψητό και να δούμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Η KFConsole διαθέτει το Intel NUC 9 Extreme Compute Element – το ίδιο με το PC Razer Tomahawk που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Φοράει τον επεξεργαστή Intel Core i9-9980HK 9ης γενιάς , σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών Asus RTX , την οποία μπορείτε να αλλάξετε και να επιλέξετε να την πιο πρόσφατη GPU RTX 3060 Ti αν θέλετε ενώ έχει και τον Seagate NVME SSD με 1 TB αποθηκευτικού χώρου.

Ο θάλαμος για το κοτοπουλάκι σας είναι, προφανώς, ξεχωριστός από τα εξαρτήματα του υπολογιστή, ώστε να παραμείνει δροσερός ενώ το δείπνο σας παραμένει ζεστό και τραγανό. Η κονσόλα KFC, όπως λέει η Cooler Master, είναι έτοιμη και για VR, υποστηρίζοντας και ray tracing ενώ προσφέρει gameplay με ρυθμό ανανέωσης έως και 4Κ / 240fps.

kfc κονσόλα θερμότερο κοτόπουλο

Τιμή δεν ξέρουμε ακόμα να σας πούμε αλλά αν σκοπεύετε να αγοράσετε κανένα φουρνάκι για να ζεσταίνετε το φαϊ σας μπορείτε να περιμένετε λιγάκι μήπως και σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα