24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Facebook δεν θα επιβάλει στους υπαλλήλους του να κάνουν εμβόλιο COVID-19 για να επιστρέψουν στο γραφείο

1 min read
mdoying 180118 2249 facebook 0417stills | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ξεκαθαρίζει τη θέση του σχετικά με τις απαιτήσεις εμβολιασμού των εργαζομένων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg είπε στους εργαζομένους την Πέμπτη κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ότι δεν θα απαιτείται να εμβολιαστούν με το εμβόλιο COVID-19 για να επιστρέψουν στο γραφείο μόλις ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αρχίσει να ανοίγει ξανά τις εγκαταστάσεις του, λέει το Facebook και όπως αναφέρει στο The Verge

Το Facebook απασχολεί περισσότερους από 50.000 εταιρικούς υπαλλήλους η μεγάλη πλειονότητα των οποίων εργάζεται από το σπίτι από τις αρχές του έτους.

«Ανεξάρτητα από το πότε θα γίνουν διαθέσιμα τα εμβόλια, έχουμε δώσει στους υπαλλήλους μας την επιλογή να εργαστούν εξ αποστάσεως τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο του 2021. Τα γραφεία μας στις ΗΠΑ παραμένουν κλειστά και δεν περιμένουμε να ανοίξουν πριν τα εμβόλια COVID-19 είναι ευρέως διαθέσιμα». δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook σε δήλωση που δόθηκε στο The Verge .

«Μόλις επιστρέψουμε στο γραφείο, θα έχουμε πολλά πρωτόκολλα που περιμένουμε να συμπεριλάβουμε δοκιμές, κοινωνικές αποστάσεις, φορώντας μάσκες και άλλες βέλτιστες πρακτικές. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με πολλούς ειδικούς για να καθορίσουμε ένα σχέδιο που δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων ».

Τα γραφεία της εταιρείας έκλεισαν από τον Μάρτιο και τον Μάιο, το Facebook ανακοίνωσε μια μόνιμη πολιτική εργασίας από το σπίτι που έδωσε στους εργαζομένους την ελευθερία να επιλέξουν από πού θα εργαστούν.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα