12 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Greek Gaming Day: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η μέρα των Video Games στις 27 Δεκεμβρίου. Λάβετε θέσεις!

1 min read
gmg teaser 1920x1080 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

To Greek Gaming Day αποτελεί ένα νέο πρωτοπόρο event με επίκεντρο τα video games. Μία ημέρα με ατελείωτο live streaming, βασιζόμενοι στα δεδομένα της αγοράς και της γενικότερης ανάγκης του κόσμου να διασκεδάσει, εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 27 Δεκεμβρίου, 25+ Streamers & Content Creators, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μοναδικό στόχο την διασκέδαση και την ικανοποίηση των απανταχού οπαδών των δημοφιλέστερων video games. Θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί και θα περιλαμβάνει πάνω από 100 ώρες live streaming και διεξαγωγής τουρνουά, τα οποία θα παρουσιάζονται από πολλές δημοφιλείς και ανερχόμενες προσωπικότητες του αναπτυσσόμενου χώρου των video games, στην Ελληνική αγορά.

Οι μεγαλύτεροι Streamers – Youtubers στον ελληνικό χώρο, μεταξύ αυτών ονόματα με εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα, όπως οι: Dom1nant,  TechItSerious, Punisher, Antilipsi, R1ou, SonofZeus κ.α. θα δημιουργήσουν, ειδικά για το φεστιβάλ, δεκάδες ώρες περιεχομένου υπό τη μορφή βίντεο, ο καθένας από το δικό του κανάλι! Την λίστα με όλους τους Content Creators,μπορείτε να την βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: gamingday.gr. Ακόμη περισσότεροι αναμένεται να πάρουν μέρος για να στηρίξουν αυτή την ξεχωριστή δράση. 

Ατελείωτο live streaming, με σχόλια, κριτικές, tips, battles, σε μία ξεχωριστή μέρα που κανένας δεν πρέπει να χάσει, γιατί έχει μόνο να κερδίσει από αυτή. Παράλληλα, θα τρέξει ένας ξεχωριστός Online  Cosplay Διαγωνισμός με πολλές κληρώσεις και δώρα, για όλους τους συμμετέχοντες.

To Greek Gaming Day, το οποίο αναμένεται να γίνει θεσμός στα Ελληνικά δρώμενα του απόλυτου gaming, στηρίζει ως μεγάλος Χορηγός, η AOC, ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή gaming οθονών. Η AOC, πέρα από την συμμετοχή ως μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, αποτελεί έναν ξεχωριστό υποστηρικτή καθώς το εντυπωσιακό product line της δίνει ένα εντελώς διαφορετικό τόνο στην Competitive Σκηνή.

Πρέπει όμως να πάρετε δυνάμεις γιατί το Gaming χρειάζεται αντοχή και δύναμη ή μήπως φτερά; Με τα “φτερά” του Red Bull, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία στο κόσμο του League of Legends, με το LoL ως το κεντρικό παιχνίδι καθώς και το νέο Gaming Τίτλο της Riot, Wild Rift, όπου σε παγκόσμια πρωτιά θα διεξαχθεί ένα εντυπωσιακό show-match μεταξύ των καλεσμένων. Ακόμη θα τρέξει cosplay διαγωνισμός, αλλά και πολλά άλλα δρώμενα.  Λάβετε θέσεις!

Το πρώτο Greek Gaming Day διοργανώνεται από μία εταιρεία Gamers, την TDB Play, σε συνδυασμό με σημαντικούς Έλληνες συνεργάτες, που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της αγοράς καθώς και την κατάσταση που υπάρχει με την πανδημία του COVID-19 σήμερα. Η εταιρεία αποτελείται από ανθρώπους με παραπάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο τομέα. Με στόχο να προσφέρει διασκέδαση και μοναδικές εμπειρίες, η TDB Play έρχεται στην Ελλάδα να μοιραστεί την δική της κουλτούρα στο χώρο, με αυτή των Ελλήνων παικτών, οδηγώντας σε μία ολοήμερη πρωτόγνωρη εμπειρία.

Τα βιντεοπαιχνίδια δεν είναι μόνο η πλουσιότερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία ψυχαγωγίας στον κόσμο, αλλά η ψυχαγωγία βιντεοπαιχνιδιών είναι επίσης η πιο δημοφιλής μορφή ψυχαγωγίας για τις μετά το 1980 γενιές. Από μια εξειδικευμένη υπό-κουλτούρα, τα βιντεοπαιχνίδια έχουν γίνει αναπόσπαστο, ακόμη και κεντρικό μέρος του σύγχρονου τρόπου ζωής”, δήλωσε ο Μάρτιν Καντίνοφ, συνιδρυτής της  TDB Play η οποία διοργανώνει την εκδήλωση. “Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και φανατικό κοινό. Γνωρίζουν το αντικείμενο και διασκεδάζουν. Φανταστείτε [πως θα ζήσουν] αυτό το Festival όπου όλοι μαζί θα ενωθούν και θα μοιραστούν ταυτόχρονα αυτή την εμπειρία. Είναι εντυπωσιακό και η στήριξη που έχουμε μας δίνει το αίσθημα πως αυτή είναι απλά η πρώτη φορά”.H3oKMnVesriI1AK Roc0g2nvEKkzANVJThuDSPb u N3QeLXO2BD0TLs19PpdSvD8BJGZhCsnhSh9dbXuxnRrDSh | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το πρόγραμμα του Greek Gaming Day, θα ανακοινωθεί σταδιακά στην επίσημη Ιστοσελίδα της εκδήλωσης, στην οποία μπορείτε να δείτε όλες τις επιπρόσθετες λεπτομέρειες, αλλά και τους συμμετέχοντες σε αυτήν: gamingday.gr

Εάν είσαι λάτρης των video games, τότε ήρθες στο σωστό μέρος. Εάν παρ’ όλα αυτά δεν είσαι εξοικειωμένος με αυτά, τότε σε προσκαλούμε σε ένα νέο, συναρπαστικό κόσμο!

Δελτίο τύπου

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα