Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Pornhub βάζει φρένο στα “μη συναινετικά βίντεο”

1 min read
pornhub | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Pornhub φέρνει νέες αλλαγές στις πολιτικές περιεχομένου αφού η NYT ανέφερε ότι ο ιστότοπος υπέστη ζημιά επιτρέποντας μεταφορτώσεις μη συναινετικών βίντεο.

Το Pornhub ανακοίνωσε νέες αλλαγές στις πολιτικές περιεχομένου της, αφού οι New York Times (NYT) ανέφεραν ότι ο ιστότοπος έκανε λάθος επιτρέποντας μεταφορτώσεις μη συναινετικών βίντεο που συχνά περιλαμβάνουν «ανήλικα κορίτσια». Το Pornhub έχει πλέον περιορίσει τις μεταφορτώσεις βίντεο και έχει απενεργοποιήσει τις λήψεις, όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία.

Όπως ανέφερε το The Verge, το Pornhub μέσω επίσημης δήλωσης ανακοίνωσε «ένα νέο σύνολο πολιτικών που αποσκοπούν στη διατήρηση μη συναινετικών βίντεο από τον ιστότοπο». Με απλά λόγια, το Pornhub δεν θα επιτρέπει πλέον τη μεταφόρτωση βίντεο από μη αναγνωρισμένους χρήστες και όπως δηλώνει ότι ο ιστότοπος θα “περιορίζει τις μεταφορτώσεις μόνο για συνεργάτες περιεχομένου και μέλη του Προγράμματος Μοντέλου της πλατφόρμας”.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι «Το Pornhub σκοπεύει να αναπτύξει μια ευρύτερη διαδικασία επαλήθευσης για τους τακτικούς χρήστες το 2021.» Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι μετά τη μεταφόρτωση περιεχομένου στον ιστότοπο, το Pornhub θα αποκλείσει εντελώς τη λήψη περιεχομένου .

Η έκθεση πρότεινε επίσης το PornHub να αυξήσει τον έλεγχο του περιεχομένου στην πλατφόρμα μέσω της Red Team, η οποία είναι αφιερωμένη στο να σαρώνει περιεχόμενο που είναι επιβλαβές και παραβιάζει πολιτικές.

Το PornHub ανακοίνωσε επίσης να δημοσιεύσει την πρώτη της έκθεση διαφάνειας το 2021, η οποία θα περιγράφει λεπτομερώς τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους.

Οι ενημερώσεις στις πολιτικές περιεχομένου έρχονται μετά την έκθεση της NYT και του Nicholas Kristof, η οποία επισήμανε τον αριθμό των κοριτσιών που εμφανίστηκαν σε βίντεο στην πλατφόρμα χωρίς τη συγκατάθεσή τους. «Ακόμη και μετά την επισήμανση και την αφαίρεση των βίντεο, τα ληφθέντα αντίγραφα συνέχισαν να κυκλοφορούν, συχνά με σοβαρές και ανησυχητικές συνέπειες.»

Η έκθεση της NYT πίεσε επίσης τους επιχειρηματικούς εταίρους της Pornhub, όπως η Visa και η Mastercard, να διακόψουν κάθε επιχειρηματική δράση με την πλατφόρμα. Σύμφωνα με το ίδιο, ο Dawn Hawkins, ανώτερος αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης είπε ότι ο ιστότοπος πρέπει να κλείσει.

«Εταιρείες όπως η Visa και η MasterCard που συνεργάζονται με το Pornhub επωφελούνται επίσης από τον βιασμό παιδιών», δήλωσε ο Hawkins.

Και έτσι και έγινε ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα