Ο Jeff Bezos παραδέχεται ότι η Amazon ενδέχεται να έχει παραβιάσει τη δική της Πολιτική απορρήτου

Κατά τη διάρκεια της αντιμονοπωλιακής ακρόασης της Τετάρτης στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos , αρνήθηκε να διαβεβαιώσει ότι η εταιρεία του δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τα δεδομένα των χρηστών της για να προωθήσει τα προϊόντα της Amazon.

«Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω, κύριε Μπέζος, έχει ποτέ η Amazon χρησιμοποιήσει δεδομένα χρηστών της πλατφόρμας για την ανάπτυξη προϊόντων της Amazon;» , και ο Μπέζος απάντησε: «Δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι η πολιτική αυτή δεν έχει παραβιαστεί ποτέ» .

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία εξετάζει το θέμα με κάθε σοβαρότητα. «Συνεχίζουμε να το εξετάζουμε πολύ προσεκτικά καθώς ορισμένες από τις πηγές που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο είναι ανώνυμες ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amazon είχε προηγουμένως αρνηθεί την πρόσβαση σε δεδομένα πωλητών τρίτων για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών προϊόντων. Σε ακρόαση πέρυσι, μήνες πριν από την έκθεση της WSJ, η εταιρεία είπε: «Δεν χρησιμοποιούμε δεδομένα χρηστών μας όταν παίρνουμε αποφάσεις για την κυκλοφορία προϊόντων της Amazon απλώς εφαρμόζουμε τις ανάλογες πολιτικές που χρειάζονται για την προώθηση τους »

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947