28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Jeff Bezos παραδέχεται ότι η Amazon ενδέχεται να έχει παραβιάσει τη δική της Πολιτική απορρήτου

1 min read
Jeff Bezos Amazon Smbhav website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κατά τη διάρκεια της αντιμονοπωλιακής ακρόασης της Τετάρτης στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos , αρνήθηκε να διαβεβαιώσει ότι η εταιρεία του δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τα δεδομένα των χρηστών της για να προωθήσει τα προϊόντα της Amazon.

«Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω, κύριε Μπέζος, έχει ποτέ η Amazon χρησιμοποιήσει δεδομένα χρηστών της πλατφόρμας για την ανάπτυξη προϊόντων της Amazon;» , και ο Μπέζος απάντησε: «Δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι η πολιτική αυτή δεν έχει παραβιαστεί ποτέ» .

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία εξετάζει το θέμα με κάθε σοβαρότητα. «Συνεχίζουμε να το εξετάζουμε πολύ προσεκτικά καθώς ορισμένες από τις πηγές που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο είναι ανώνυμες ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amazon είχε προηγουμένως αρνηθεί την πρόσβαση σε δεδομένα πωλητών τρίτων για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών προϊόντων. Σε ακρόαση πέρυσι, μήνες πριν από την έκθεση της WSJ, η εταιρεία είπε: «Δεν χρησιμοποιούμε δεδομένα χρηστών μας όταν παίρνουμε αποφάσεις για την κυκλοφορία προϊόντων της Amazon απλώς εφαρμόζουμε τις ανάλογες πολιτικές που χρειάζονται για την προώθηση τους »

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα