Οι Χάρτες Google σάς επιτρέπουν να “Ακολουθείτε” άλλους χρήστες

Η Google μπορεί να δυσκολευόταν να βρει έναν αυτόνομο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στις γραμμές του Facebook ή του Twitter , αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να προσφέρει κοινωνικές δυνατότητες στις υπάρχουσες εφαρμογές και υπηρεσίες της. 

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η εταιρεία επεκτείνει τώρα τη λειτουργία για να επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες των Χαρτών Google μπορούν πλέον να «παρακολουθούν» οποιονδήποτε άλλο χρήστη που έχει μοιραστεί φωτογραφίες, κριτικές ή λίστες δημόσια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε τώρα να “ακολουθήσετε και να λάβετε τις προτάσεις, συμβουλές και ενημερώσεις στην καρτέλα” Ενημερώσεις “στους Χάρτες Google” .

Στιγμιότυπα οθόνης Ευγενική παραχώρηση: Google

Θα υπάρχουν επίσης νέα φίλτρα θεμάτων στα προφίλ των Χαρτών Google, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν τα θέματα και τα μέρη που μοιράζονται περισσότερο οι χρήστες. Μερικά από αυτά τα μέρη μπορεί να περιλαμβάνουν εστιατόρια, κάμπινγκ, πάρκα κ.λπ. (βλ. Αριστερό στιγμιότυπο οθόνης παραπάνω). 

Λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν εάν οι αναρτήσεις τους στους Χάρτες Google θα είναι δημόσιες ή όχι. Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να δώσουν ρητή άδεια για να γίνουν «παρακολουθήσιμοι» στους Χάρτες Google. Ακόμα και άτομα που θέλουν το κοινωνικό χαρακτηριστικό μπορούν να κάνουν το προφίλ τους «Περιορισμένο». Με ένα περιορισμένο προφίλ, εγκρίνετε νέους οπαδούς για να μπορούν να δουν συνεισφορές στο προφίλ σας, δήλωσε η Google. Το νέο χαρακτηριστικό κυκλοφορεί ήδη παγκοσμίως.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947