19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Asus ανακοινώνει τη φορητή οθόνη παιχνιδιών ROG Strix XG16

1 min read
Asus Announces ROG Strix XG16 Portable Gaming Monitor1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Παράλληλα με το ROG Phone 3 , η Asus παρουσίασε και τη νέα φορητή οθόνη παιχνιδιών ROG Strix XG16 ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους εσάς και εμάς φυσικά τους gamers.

Η οθόνη ROG Strix XG16 διαθέτει πάνελ IPS 15,6 ιντσών 1080p, ακριβώς όπως το ROG Phone 3 και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 144Hz με δυνατότητα Adaptive-Sync. Έρχεται με ένα στήριγμα που υποστηρίζει πολλαπλές γωνίες προσαρμογών τόσο σε κατακόρυφη όσο και σε οριζόντια τοποθέτηση.

Η εταιρεία έχει συσκευαστεί σε ένα ζευγάρι ηχείων στην μπροστινή όψη για μια συναρπαστική εμπειρία όπως επίσης, υπάρχει μια υποδοχή ακουστικών με ενσωματωμένο ESS DAC για όλες τις ενσύρματες συνεδρίες παιχνιδιού.

Όσον αφορά τις θύρες, έχετε μια θύρα micro-HDMI, μια θύρα USB-C που τροφοδοτεί την οθόνη και μια άλλη θύρα USB-C για να σας επιτρέψει να συνδέσετε το smartphone ή τις κονσόλες παιχνιδιών χειρός όπως το Nintendo Switch .

Αυτό που αξίζει να προσέξετε είναι ότι η Asus έχει εξοπλίσει την οθόνη με μια μπαταρία 7800mAh ικανή να σας χαρίσει άφθονο gaming για έως και τρεις ώρες .

Η οθόνη αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην αγορά τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα