20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Νέα gamepads για το Nintendo Switch Lite από την 8bitdo

1 min read
LPNVG59F9vtZnFrDVb4bBQ 650 801 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σχεδιασμένο ως φορητό μόνο handheld για το αρχικό Nintendo Switch, το Nintendo Switch Lite δεν διαθέτει τα αποσπώμενα gamepads Joy Con που καθιέρωσαν και ανέδειξαν την κονσόλα κάνοντας την τόσο μοναδική και καθιστώντας την ιδανική για multiplayer παιχνίδια.

Όμως αφού το Switch Lite υποστηρίζει ελεγκτές Bluetooth όπως έχει ειπωθεί, θα μπορείτε να στηρίζετε τη φορητή κονσόλα και να την χρησιμοποιήτε ως οθόνη και με ένα ζευγάρι gamepads να παίζετε multiplayer παιχνίδια με τον φίλο σας και εάν λάβει απόψη του κανείς τις αναφορές ότι το νέο Switch Lite της Nintendo πάσχει επίσης από την κίνηση Joy-Con, ίσως το να πάρει κάποιους ελεγκτές Bluetooth δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Ευτυχώς, ή 8Bitdo έχει ήδη σε κυκλοφορία ορισμένα gamepads Bluetooth που ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική των κίτρινων και τυρκουάζ εκδόσεων του Switch Lite.

Διαθέσιμο από τις 30 Οκτωβρίου 2019 στο Amazon για 25 δολάρια (περίπου £ 20 / AU $ 37), το 8BitDo Lite Bluetooth Gamepad για το Nintendo Switch Lite διαθέτει θύρα USB-C για εύκολη φόρτιση μέσω του υπάρχοντος καλωδίου τροφοδοσίας του Switch Lite.

sD6WA5VkE8k898hjSAudFN 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιπρόσθετα, ο ελεγκτής σε συνδυασμό με το Switch Lite είναι επίσης συμβατός με τα Windows, Steam και Rasperry Pi.

Φυσικά, εάν τα χρήματα δεν είναι ένα ζήτημα και είστε ο τύπος που εκτιμά την πρακτικότητα πάνω από την αισθητική, θα μπορούσατε να επιλέξετε έναν ελεγκτή Nintendo Switch Pro αντ ‘αυτού.

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα