19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Hands-on video του Asus ROG Phone 3

1 min read
ROG Phone 3 promo website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ένα Hands-on βίντεο διέρρευσε και αποκάλυψε πλήρως το σχεδιασμό του Asus ROG Phone 3 μόλις λίγες μέρες μετά τη διαρροή των περισσότερων από τις βασικές του προδιαγραφές.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικών μέσων, Weibo, από τον Feiwei , έκτοτε διαγράφηκε. Ωστόσο, η ανάρτηση επιβεβαίωσε προφανώς όλες τις προδιαγραφές που αποκαλύφθηκαν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Παράλληλα με το βίντεο, υπάρχει επίσης μια διαρροή διαφημιστικής εικόνας (βλ. Παραπάνω) που φαίνεται να αναδεικνύει την επερχόμενη συσκευή σε όλη της τη δόξα.

https://youtu.be/a9DBMUhp0eM

Η συσκευή όπως είπαμε πρόσφατα πήρε πιστοποίηση TENAA αποκαλύπτοντας τις περισσότερες από τις βασικές προδιαγραφές του. Το ROG Phone 3 θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,59 ιντσών FHD + (2340 × 1080) με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Η συσκευή θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm με ροπή στα 3.091GHz, πιθανότατα το επερχόμενο Snapdragon 865+. Θα διατίθεται σε επιλογές 8 GB, 12 GB και 16 GB, μαζί με 128 GB, 256 GB και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Το τηλέφωνο θα διαθέτει Android 10 και θα έχει μπαταρία 5.800 mAh. Θα διαθέτει οριζόντια ρύθμιση κάμερας στο πίσω μέρος και δεν θα έχει εγκοπή ή διάτρηση μπροστά.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα