27 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο φορτιστής 90W του Lenovo Legion θα φορτίζει πλήρως την 5.000mAh μπαταρία σε 30 λεπτά

1 min read
lenovo legion3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Lenovo Legion θα κάνει το ντεμπούτο το σε δύο ημέρες από τώρα και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη γρήγορη φόρτιση.

Το συγκεκριμένο κινητό αναμένεται να καταρρίψει το ρεκόρ της γρήγορης φόρτισης 65W της Oppo αλλά και του Realme X50 Pro 5G που είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή, αφού θα παρουσιάσει το σύστημα “Twin Turbo” στα 90 W που υπόσχεται να φορτίσει πλήρως την 5.000 mAh μπαταρία σε 30 λεπτά!

gsmarena 0011 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει 16 ελέγχους ασφαλείας για να εξασφαλίσει ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχουμε κάποιο απρόοπτο και δεδομένου ότι το τηλέφωνο διαθέτει δύο θύρες USB-C – μία στο κάτω μέρος και μία στο πλάι – τότε θα μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή και ταυτόγχρονα να παίζετε ανεξάρτητα από το αν κρατάτε το τηλέφωνο κάθετα ή οριζόντια.

Το Lenovo Legion θα έχει οθόνη 144 Hz , τα πιο ισχυρά ηχεία από οποιαδήποτε τηλεφώνου, διπλούς γραμμικούς κινητήρες δόνησης και μια αναδυόμενη κάμερα selfie στη μεγάλη πλευρά του τηλεφώνου (ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν το τηλέφωνο είναι οριζόντιο), όπως επίσης αναμένεται να τροφοδοτείται και από τον Snapdragon 865+ .

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα