Ο φορτιστής 90W του Lenovo Legion θα φορτίζει πλήρως την 5.000mAh μπαταρία σε 30 λεπτά

Το Lenovo Legion θα κάνει το ντεμπούτο το σε δύο ημέρες από τώρα και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη γρήγορη φόρτιση.

Το συγκεκριμένο κινητό αναμένεται να καταρρίψει το ρεκόρ της γρήγορης φόρτισης 65W της Oppo αλλά και του Realme X50 Pro 5G που είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή, αφού θα παρουσιάσει το σύστημα “Twin Turbo” στα 90 W που υπόσχεται να φορτίσει πλήρως την 5.000 mAh μπαταρία σε 30 λεπτά!

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει 16 ελέγχους ασφαλείας για να εξασφαλίσει ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχουμε κάποιο απρόοπτο και δεδομένου ότι το τηλέφωνο διαθέτει δύο θύρες USB-C – μία στο κάτω μέρος και μία στο πλάι – τότε θα μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή και ταυτόγχρονα να παίζετε ανεξάρτητα από το αν κρατάτε το τηλέφωνο κάθετα ή οριζόντια.

Το Lenovo Legion θα έχει οθόνη 144 Hz , τα πιο ισχυρά ηχεία από οποιαδήποτε τηλεφώνου, διπλούς γραμμικούς κινητήρες δόνησης και μια αναδυόμενη κάμερα selfie στη μεγάλη πλευρά του τηλεφώνου (ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν το τηλέφωνο είναι οριζόντιο), όπως επίσης αναμένεται να τροφοδοτείται και από τον Snapdragon 865+ .

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950