26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έρχεται η «προσιτή» σειρά smartphones της OnePlus, OnePlus Nord

1 min read
OnePlus Nord 1024x9401 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αφού η OnePlus επιβεβαίωσε τα teasers, για το νέο προσιτό smartphone του θα ονομάζεται OnePlus Nord σήμερα, κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με τίτλο “New Beginnings”.

Στη φωτογραφία παρακάτω που έχει διαρρεύσει βλέπουμε ότι το τηλέφωνο θα έχει δύο μπροστινές κάμερες και σύμφωνα με φήμες θα είναι 32 megapixel και 8 megapixel.

OnePlus Nord Prototype1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η εταιρεία επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η γραμμή OnePlus Nord θα είναι διαθέσιμη πρώτα στην Ευρώπη και την Ινδία και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου.

Ο Pete Lau, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OnePlus, δήλωσε:

Η κυκλοφορία της σειράς προϊόντων OnePlus Nord σηματοδοτεί την αρχή ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου για την OnePlus. Το κύριο μότο μας “Never Settle” “Ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε” επικεντρώνεται σε έναν κόσμο με έναν και μοναδικό σκοπό, την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας για απλούστευση της καθημερινότητας μας , σε μία πιο κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται και την κάνει πολυπλοκότερη.

Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την εμπειρία του OnePlus με ακόμη περισσότερους χρήστες σε όλο τον κόσμο μέσω αυτής της νέας σειράς προϊόντων.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα