Έρχεται η «προσιτή» σειρά smartphones της OnePlus, OnePlus Nord

Αφού η OnePlus επιβεβαίωσε τα teasers, για το νέο προσιτό smartphone του θα ονομάζεται OnePlus Nord σήμερα, κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με τίτλο “New Beginnings”.

Στη φωτογραφία παρακάτω που έχει διαρρεύσει βλέπουμε ότι το τηλέφωνο θα έχει δύο μπροστινές κάμερες και σύμφωνα με φήμες θα είναι 32 megapixel και 8 megapixel.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η γραμμή OnePlus Nord θα είναι διαθέσιμη πρώτα στην Ευρώπη και την Ινδία και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου.

Ο Pete Lau, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OnePlus, δήλωσε:

Η κυκλοφορία της σειράς προϊόντων OnePlus Nord σηματοδοτεί την αρχή ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου για την OnePlus. Το κύριο μότο μας “Never Settle” “Ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε” επικεντρώνεται σε έναν κόσμο με έναν και μοναδικό σκοπό, την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας για απλούστευση της καθημερινότητας μας , σε μία πιο κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται και την κάνει πολυπλοκότερη.

Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την εμπειρία του OnePlus με ακόμη περισσότερους χρήστες σε όλο τον κόσμο μέσω αυτής της νέας σειράς προϊόντων.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950