22 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Oppo θα θα ανακοινώσει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 125W στις 15 Ιουλίου

1 min read
Oppo 125W charging website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είδαμε πρόσφατα ότι η Realme αναμένεται να ανακοινώσει insane fast charging στα 100+ Watt και τώρα ήρθε η ώρα για την Oppo να παρουσιάσει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 125W στις 15 Ιουλίου.

Οι ταχύτητες φόρτισης των μπαταριών των smartphone πρόκεται να τα “δούνε” κυριολεκτικά όλα τους επόμενους μήνες αφού και η Oppo ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδια της για να παρουσιάσει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 125W αυτή την εβδομάδα. Σε ένα tweet νωρίτερα σήμερα, η εταιρεία δήλωσε ότι θα ανακοινώσει την τελευταία της τεχνολογία φόρτισης την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα ωστόσο η επερχόμενη τεχνολογία φόρτισης 120 W της Realme λέγεται ότι μπορεί να φορτίσει μία μπαταρία ιόντων λιθίου 4.000mAh έως 33% σε μόλις 3 λεπτά και δεδομένου ότι και οι δύο εταιρείες αναμένεται να μοιραστούν την ίδια βασική τεχνολογία, τότε θα δούνε πολλά τα ματάκια μας.

Φυσικά, οι Oppo και Realme δεν είναι οι μόνες εταιρείες που εργάζονται σε τεχνολογίες εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης. Η Xiaomi πέρυσι παρουσίασε την τεχνολογία Super Super Charge Turbo 100W σύμφωνα με την οποία μπορεί να φορτίσει πλήρως μία μπαταρία χωρητικότητας 4.000 mAh σε μόλις 17 λεπτά. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη εμφανιστεί σε οποιαδήποτε εμπορική συσκευή μέχρι τώρα.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα