18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Με την τεχνολογία Super Charge Turbo (100W) της Xiaomi, μία μπαταρία 4000mAh φορτίζει πλήρως μέσα σε 17 λεπτά

1 min read
Xiaomi fast Charge1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η SuperVOOC της Oppo είναι αυτή την στιγμή η ταχύτερη τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης στο κόσμο (50W, 10W/5A) ενώ όταν κυκλοφορήσει και το Mate X της Huawei, το ρεκόρ θα αλλάξει χέρια (ο φορτιστής στη λύση της Huawei είναι 55W).

Από ότι φαίνεται ωστόσο, το ρεκόρ δεν πρόκειται να παραμείνει για μεγάλο διάστημα στα χέρια της Huawei, αφού η Xiaomi με τη τεχνολογία Super Charge Turbo και τον φορτιστή 100W (20V/5A) αναμένεται να κάνει τις άλλες λύσεις να μοιάζουν… απαρχαιωμένες.

Ο Lin Bin, Πρόεδρος της Xiaomi μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της εταιρείας στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo έδειξε ότι η μπαταρία των 4000mAh φορτίζει στο 50% μέσα σε 7 λεπτά, και από το 50% στο 100% μέσα στα επόμενα 10 λεπτά. Μέσα σε 17 λεπτά λοιπόν, χάρη στη νέα τεχνολογία της Xiaomi, επιτυγχάνεται πλήρης φόρτιση (100%) της μπαταρίας χωρητικότητας 4000mAh όταν στην περίπτωση της τεχνολογίας SuperVOOC της Oppo μία μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία 3700mAh έχει φορτίσει μόλις στο 65%.

Στην περίπτωση της τεχνολογίας Super Charge 55W της Huawei, η μπαταρία του Mate X φορτίζει πλήρως μέσα σε 35 λεπτά. Οι σημερινές συσκευές της Xiaomi υποστηρίζουν ενσύρματη γρήγορη φόρτιση έως και 27W, με τη ναυαρχίδα Mi 9 να περιλαμβάνει στην συσκευασία της φορτιστή 18W.

Η επίδειξη των δυνατοτήτων της τεχνολογίας Super Charge Turbo της Xiaomi δεν είναι μόνο ένα πείραμα. Ο Lu Weibing, επικεφαλής του sub-brand της Xiaomi, Redmi, επιβεβαίωσε ότι η τεχνολογία και ο φορτιστής Super Charge Turbo θα εισέλθουν σε φάση παραγωγής σύντομα. Παρόλα αυτά, δεν διευκρίνισε πότε αναμένεται η τεχνολογία να διατεθεί στην αγορά.

πηγή insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα