26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

COVID-19: Νέος αποστειρωτής συσκευών από την Samsung με UV-C ακτινοβολία!

1 min read
Samsung UV sterilzer 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όλοι γνωρίζουμε για την υπηρεσία απολύμανσης της Samsung…ιδιαίτερα χρήσιμη με τη νέα κατάσταση που επιβάλει ο νέος κοροναϊός.

Ωστόσο αυτό ίσως που δεν γνωρίζετε είναι ότι η Samsung έχει κυκλοφορήσει έναν νέο αποστειρωτή UV για smartphone και άλλα καθημερινά αντικείμενα.

Ο γίγαντας της τεχνολογίας ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία ενός νέου αποστειρωτή UV όπου σύμφωνα με την εταιρεία, με τη νέα αυτή συσκευή οι χρήστες μπορούν να «απολυμάνουν γρήγορα το smartphone τους, τα ακουστικά και τα γυαλιά τους σε μόλις 10 λεπτά, όπου κι αν βρίσκονται».

Ο αποστειρωτής UV, σύμφωνα με την ανάρτηση ιστολογίου, κατασκευάζεται από τον συνεργάτη της Samsung στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Samsung Mobile Accessory (SMAPP), της Samsung C&T.

Η συσκευή διαθέτει διπλές λάμπες UV-C που μπορούν να καθαρίσουν τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος του smartphone στο εσωτερικό του .

Επίσης, σύμφωνα με τη Samsung, ο αποστειρωτής UV έχει «κομψή και μινιμαλιστική σχεδίαση» και μπορεί να χωρέσει ένα smartphone έως και 7 ίντσες , μαζί με άλλα πράγματα, όπως ασύρματα ακουστικά και γυαλιά ηλίου.

Samsung UV device design1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εκτός από την απολύμανση του smartphone στο εσωτερικό, ο αποστειρωτής UV διαθέτει και ασύρματο φορτιστή 10W .

Προς το παρόν, ο αποστειρωτής UV της Samsung διατίθεται από επιλεγμένα καταστήματα διαδικτύου και λιανικής και η τιμή του είναι κοντά στα 65 $, η οποία είναι αρκετά φθηνότερη από άλλες παρόμοιες συσκευές.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα