29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Realme πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα Insane Fast Charging στα 100W +

1 min read
AH charging 1420x7991 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με έναν γνωστό tipster, η Realme αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα εξαιρετικά γρήγορη τεχνολογία φόρτισης 100W + αυτόν τον μήνα. Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Ishan Agarwal, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θα ονομάζεται «Ultra Dart».

Αυτή η φόρτιση θα μπορεί να φορτίσει το ένα τρίτο της μπαταρίας 4.000 mAh σε μόλις τρία λεπτά. Ακούγεται τρελό έτσι;

Η Realme θα παρουσιάση τον «SuperDART Charger» γρήγορη φόρτιση 100W + αυτόν τον μήνα

Ο tipster μοιράστηκε ακόμη και μια εικόνα η οποία έχει τον τίτλο «SuperDART Charger». Αυτό θα είναι πιθανώς το όνομα του φορτιστή της εταιρείας που θα επιτρέψει τόσο γρήγορη φόρτιση.

Realme 100W charging leak1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όσον αφορά την ακριβή ταχύτητα φόρτισης, φαίνεται να είναι κοντά στα 120W, με βάση τις παρεχόμενες πληροφορίες. Έτσι, φαίνεται ότι η τεχνολογία που αναπτύσσει η Xiaomi θα βρει επιτέλους τον αντίπαλο της.

Υπάρχουν όμως και κάποιες ερωτήσεις που εύλογα μπορεί να έχει κάποιος όσονα αφορά αυτήν την τεχνολογία, όπως για παράδειγμα μπορεί κάτι τέτοιο να προκαλέσει ζημιά στην μπαταρία;

Οι εταιρείες σίγουρα θα έχουν βρει έναν τρόπο ώστε να συνδυάσουν την γρήγορη αυτή φόρτιση με την απόδοση της μπαταρίας, ωστόσο όλοι ξέρουμε ότι η γρήγορη φόρτιση είναι λιγουλάκι πιο επιβλαβής για την μπαταρία από την κανονική, αργή φόρτιση.

Έχουμε δει τεχνολογίες φόρτισης 45W, ακόμη και 65W, αλλά μέχρι τώρα τίποτα κοντά στα 100W (δεν λαμβάνουμε υπόψη το βίντεο επίδειξης της Xiaomi, φυσικά, καθώς αυτή η τεχνολογία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο ευρύ κοινό).

Για λόγους σύγκρισης, το Galaxy S20 Ultra μπορεί να προσφέρει ταχύτητες φόρτισης έως και 45W. Το OnePlus 8 Pro μπορεί να φτάσει τα 30W, ενώ το OPPO Find X2 Pro προσφέρει φόρτιση 65W. Αυτή είναι η ταχύτερη φόρτιση που είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, αν δεν κάνω λάθος α μην ξεχάσουμε και το Realme X50 Pro 5G.

Οπότε δεν θα χρειάζεται να φορτίζετε πλέον το κινητό σας όλη νύχτα, απλά βάλτε το στην πρίζα, κάντε ένα ντους και μόλις φρεασκαριστείτε και βγείτε από το μπάνιο, voila, το κινητό σας θα έχει φορτίσει.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα