Νέα οικολογική σειρά των προϊόντων PURO

Η PURO HELLAS έχοντας βαθιά οικολογική συνείδηση και κοινωνική ευθύνη αφουγκραζόμενη την ανάγκη για στροφή σε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, υιοθετεί πλέον ένα  «Green» προφίλ.

Έχοντας το παραπάνω ως γνώμονα παρουσιάζει στην Ευρωπαϊκή αγορά  τη νέα ECO σειρά των προϊόντων της.

Η σειρά περιλαμβάνει βιοδιασπώμενα, ανακυκλώσιμα καθώς και κομποστοποιήσιμα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα συνεχίζει και προσφέρει τα γνωστά πλέον στο ευρύ κοινό eco-friendly  επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια με ανακυκλώσιμη συσκευασία και διαδικασία παραγωγής με πολύ χαμηλές εκπομπές CO2.

Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της δραστηριότητας της σε συνάρτηση με την αειφόρο ανάπτυξη.

Η αντικατάσταση ολοένα και περισσότερων προϊόντων με eco, ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα αντίστοιχα προϊόντα είναι πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ξεκινώντας πάντα από τις οικολογικές ενδοεταιρικές πρακτικές που εφαρμόζει  και επεκτείνοντας  αυτή τη νοοτροπία και στην επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Μπορείτε να δείτε τα ECO προϊόντα μας στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.intellizen.gr/cat/prostasia_kinitou/thikes-kinitou/?nitro=1&pa_case_material=eco&really_curr_tax=266-product_cat

https://www.intellizen.gr/cat/ecobottles/

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2966