15 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

WIND: Δωρεάν Wi-Fi στο νοσοκομείο Σωτηρία

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αναγνωρίζοντας τη σημασία στήριξης του εθνικού συστήματος υγείας, η WIND σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, προχώρησε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, αναλαμβάνοντας να εξοπλίσει με δωρεάν Wi-Fi όλα τα κτήρια του νοσοκομείου «Σωτηρία».

 Με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, που φτάνουν έως και 200 Mbps, διευκολύνεται η επικοινωνία τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών του νοσοκομείου. H επόμενη μέρα, με την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα, συνδέεται άμεσα με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, τη βελτίωση των υπηρεσιών και την προσαρμογή στη νέα ψηφιακή εποχή. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η νέα πραγματικότητα απαιτεί συνεχή και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Απαιτεί ταχύτερα και ασφαλέστερα δίκτυα.


Ο Γιώργος Τσαπρούνης , Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς τόνισε για την συγκεκριμένη δράση: «Χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά μέσα η καθημερινότητα ιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού αλλά και των ασθενών γίνεται ευκολότερη. Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, έγινε σαφές πως η συνδεσιμότητα και η τεχνολογία είναι πολύτιμες. Γι‘ αυτό στη WIND φροντίζουμε να επενδύουμε κάθε μέρα σε δίκτυα νέας γενιάς. Γιατί όταν οι άνθρωποι προσπαθούν, οι εταιρείες πρέπει να προσπαθούν περισσότερο».

Η πρωτοβουλία αυτή της WIND αποτελεί μέρος των δράσεων για την «επόμενη ημέρα» και έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές που υλοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων την προηγούμενη περίοδο. Η εταιρεία, που από την πρώτη στιγμή έθεσε σε εφαρμογή ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το επενδυτικό της πλάνο σε νέες τεχνολογίες ύφους περίπου €100εκ. τον χρόνο.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα