Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

400 tablets σάς περιμένουν! Προλαβαίνετε να κάνετε την αίτησή σας, μέχρι 22/6!

1 min read
FB IMG 1592457484180 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, υλοποιεί το πρωτότυπο ψηφιακό πρόγραμμα θερινής απασχόλησης «Ζω Δημιουργικά» για μαθητές Δημοτικού, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Θριασίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα-Μαγούλα, Μάνδρα, Μέγαρα, Ν. Πέραμος) ή Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κορδελιό-Εύοσμος και Δέλτα).

Στόχος του προγράμματος είναι να μεταφέρει με σύντομο και διασκεδαστικό τρόπο στα παιδιά τη γνώση και εμπειρία επιστημόνων, καλλιτεχνών και ειδικών από πολλούς διαφορετικούς τομείς παροτρύνοντάς τα να έρθουν σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον -του σπιτιού, της αυλής, της γειτονιάς- να αναπτύξουν τη φαντασία και δημιουργικότητά τους, να διευρύνουν τους μαθησιακούς τους ορίζοντες και να χτίσουν νέες δεξιότητες.

Όσοι δεν διαθέτουν τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, για να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί και να διεκδικήσουν ένα από τα 400 tablets, που θα δοθούν για τον σκοπό αυτό, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά σχετική αίτηση συμμετοχής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 22 Ιουνίου 2020.

Μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας δεν θα υφίσταται τρόπος υποβολής περαιτέρω αιτήσεων. Μετά την ολοκλήρωση της συλλογής των αιτήσεων και την πραγματοποίηση της κλήρωσης, οι τελικοί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά στο site www.helpedu.gr, βάσει του μοναδικού κωδικού συμμετοχής που θα τους έχει αποσταλεί ήδη με την αποδοχή της αίτησης. Διευκρινίζεται ότι τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο προαναφερόμενο πρόγραμμα.

Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 55 39 094, 2310 750 248.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ»

ΑΙΤΗΣΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα