Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

OnePlus 7T μπορεί να κυκλοφορήσει με αυτή τη νέα απόχρωση του μπλε

1 min read
oCxUtW2cUmuofcFtdW2oDa 650 801 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η OnePlus αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες αυτήν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο, σχετικά με την κυκλοφορία του OnePlus 7T και ίσως και του OnePlus 7T Pro.

Το τηλέφωνο ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να είναι παρόμοιο με το OnePlus 7 Pro, αλλά σύμφωνα με μία νέα φήμη φαίνεται ότι το 7T Pro μπορεί να έρθει με μια διαφορετική απόχρωση του μπλε από ό, τι είδαμε στο 7 Pro νωρίτερα αυτό το έτος.

Οι πληροφορίες έρχονται από έναν Twitter Samsung leaker που μοιράστηκε μια εικόνα του νέου χρώματος του OnePlus 7 Pro δίπλα στο νεότερο τηλέφωνο.

Το tweet δεν μοιράζεται καμία λεπτομέρεια σχετικά με τα πόσα διαφορετικά χρώματα θα υπάρχουν, αλλά μας δίνει μια ιδέα για τη νέα απόχρωση του μπλε που μπορεί να περιλάβει η εταιρεία για αυτή τη συσκευή.

Αναμένεται επίσης ότι η OnePlus θα παρουσιάσει μια παραλλαγή του επερχόμενου τηλεφώνου που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την McLaren.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Pete Lau, μοιράστηκε μια εικόνα ενός κουτιού που μοιάζει με προηγούμενα σχέδια για τις εκδόσεις των τηλεφώνων της McLaren.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω και περιμένουμε μέχρι μεθαύριο στις 10 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί το OnePlus 7T Pro.

Θα είμαστε εκεί ζωντανά στην εκδήλωση για να μοιραστούμε τις λεπτομέρειες μαζί σας, όπως τις ακούμε για πρώτη φορά. Μείνετε συντονισμένοι…

πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα