29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Xbox Series X θα υποστηρίζει παλαιότερους τίτλους μέσω τεχνολογίας HDR και έως 120fps!

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ακόμα φαίνεται πως δεν τα έχουμε δει όλα, αφού σύμφωνα τον Jason Ronald τον διευθυντή ανάπτυξης το νέο Xbox Series X θα υποστηρίζει παλαιότερους τίτλους μέσω τεχνολογίας HDR στα 60 FPS ή ακόμη και στα 120 FPS αρκεί βέβαια να το υποστηρίζει και η τηλεόραση σας.

“Η ομάδα ανέπτυξε νέες δυνατότητες επιπέδου για να εξασφαλίσει ότι όλα τα παιχνίδια σας θα συνεχίσουν να γίνονται ακόμα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά . «Σε συνεργασία με τον Όμιλο Xbox Advanced Technology, το νέο Xbox Series X προσφέρει μία νέα καινοτόμα τεχνική ανασυγκρότηση με τη ονομασία HDR που επιτρέπει να παίξετε ακόμη και τίλους που αναπτύχθηκαν σχεδόν πριν από 20 χρόνια, πολύ πριν την ύπαρξη του HDR.”

“Η τεχνολογία αυτή είναι βασισμένη στην μηχανική μάθηση, που χωρίς την παρέμβαση κάποιου προγραμματιστή εξασφαλίζει την ομαλότητα του παιξίματος, παρόμοια τεχνολογία είχε εφαρμοστεί στο Halo 5 και δούλεψε, το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει θέματα είναι ότι η κακή αφομοίωση του HDR ίσως δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην απόδοση του φωτισμού δηλαδή εκεί που παίζεται ξαφνικά να σκοτεινιάσουν όλα στιγμιαία σε κάποια σκηνή είπε χαρακτηριστικά”

Ο Ronald σημειώνει ότι τα παλαιότερα παιχνίδια θα τρέχουν natively στο νέο Xbox Series X και θα εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες που έχει το νέο σύστημα όπως ταχύτερη CPU, GPU και SSD. Ναι καλά καταλάβατε, αυτό σημαίνει ότι θα δείτε βελτίωση στο χρόνο φόρτωσης του παιχνιδιού, θα μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι από εκεί που το αφήσατε ενώ γι αυτές τις αλλαγές καθώς είναι σε επίπεδο συστήματος δεν θα χρειαστεί να γίνει οτιδήποτε επιπλέον για την υποστήριξη τους.

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό και η δυνατότητα που δίνει η MIcrosoft , την προς τα πίσω συμβατότητα, είναι στην ουσία η μεγαλύτερη προσδοκία ενός gamer.

Ωστόσο και από την αντίπερα όχθη οι funs τους Playstation 5 θα έχουν κι αυτοί όπως δήλωσε η Sony τη δυνατότητα να παίξουν τίτλους PS4 του χωρίς όμως να το διευκρινίζει περαιτέρω.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα