19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung κυκλοφορεί τη δική της χρεωστική κάρτα

1 min read
2087337645 SamsungMoney.jpg.77ec0316ea431ba3ac33087047e891471 scaled | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Δεν άργησε τελικά και πολύ να λανσάρει τη δική της φυσική χρεωστική κάρτα η Samsung.

Ο γίγαντας της τεχνολογίας προχώρησε στο λανσάρισμα της Samsung Money by SoFi, μίας νέας «εμπειρίας διαχείρισης χρημάτων» όπως λέει η εταιρεία που δημιούργησε με τη βοήθεια της SoFi, της Αμερικάνικης fintech εταιρείας.  

Η χρεωστική κάρτα συνδυάζει μία κάρτα Mastercard (από την Bancorp) με ένα λογαριασμό διαχείρισης μετρητών, και συνδέεται βολικά με το σύστημα Samsung Pay. Μόλις ο χρήστης πραγματοποιήσει εγγραφή για Samsung Pay αποκτά μία εικονική κάρτα, αλλά στη συνέχεια με ένα tap μπορεί να ενεργοποιήσει τη φυσική του κάρτα. Χρησιμοποιώντας το app στο κινητό του, μπορεί να ελέγχει το υπόλοιπο στον λογαριασμό του, τις κινήσεις λογαριασμού ή μπορεί να «παγώσει» την κάρτα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να προειδοποιήσει για απάτη κ.ά.

Samsung-Money.gif

Οι κάτοχοι της κάρτας θα λαμβάνουν πόντους Samsung Rewards με κάθε αγορά που κάνουν χρησιμοποιώντας το σύστημα πληρωμών Samsung Pay ενώ οι «πιστοί πελάτες» που έχουν περισσότερους από χίλιους πόντους θα μπορούν να τους εξαργυρώνουν λαμβάνοντας μετρητά.

Οι κάτοχοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για συνδρομές, πρόσθετες χρεώσεις και κρατήσεις (προμήθεια) όταν πραγματοποιούν συναλλαγές ή όταν προχωρούν σε ανάληψη χρημάτων μέσω ATM (ήδη υπάρχουν 55 χιλιάδες τοποθεσίες/ ATMs στις ΗΠΑ που υποστηρίζουν το σύστημα της Samsung) και η εταιρεία υπόσχεται υψηλό τόκο για καταθέσεις (ο λογαριασμός είναι ασφαλισμένος έως $1,5 εκ. αν συμβεί κάτι αναπάντεχο επίσης).

Samsung-Pay-Money-Tab.thumb.jpg.74d21298a45454f3f2a016c624ebf6d5.jpg

Όπως συμβαίνει επίσης και με την Apple Card, η φυσική χρεωστική κάρτα της Samsung δεν διαθέτει αριθμό, CVV ή άλλες λεπτομέρειες που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος κλέφτης για να πραγματοποιήσει αγορές. Η κάρτα της Samsung θα διατεθεί στις ΗΠΑ προς το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη διάθεση της σε άλλες αγορές.

πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα