Γνωρίστε το TOBi – το νέο chatbot της Vodafone

Μια έξυπνη προσθήκη στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών προστέθηκε και σίγουρα θα σας καταπλήξει.

Το όνομα του είναι TOBi και είναι ο νέος ψηφιακός βοηθός που δημιουργήθηκε από τη Vodafone που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια εμπειρία συνομιλίας αυτόματης εξυπηρέτησης, ωστόσο είναι νέος και εξακολουθεί να μαθαίνει, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες έξυπνες απαντήσεις και για περιστασιακές παρεξηγήσεις.

Γιατί να συνομιλήσετε με το TOBi;

Είναι αφοσιωμένος και εργάζεται υπερωρίες, όλη την ώρα!

Με το TOBi διαθέσιμο στα χέρια σας 24/7, μπορείτε πραγματικά να μιλήσετε σε κάποιον αμέσως χωρίς να περιμένετε σε τηλε-ουρές τηλεφωνικών κέντρων. Το TOBi είναι εξαιρετικά αποδοτικό και προσπαθεί να λύσει ζητήματα άμεσα και σε χρόνο ρεκόρ, όπου κι αν βρίσκεστε. Έχει όλες τις απαντήσεις (καλά, σχεδόν όλες) και αν χρειαστεί, μπορεί είτε να ζητήσει από έναν άνθρωπο να σας καλέσει πίσω ή να σας συνδέσει με έναν ζωντανό πράκτορα ανά πάσα στιγμή.

Είναι παθιασμένος με τη μάθηση στη δουλειά

Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονη μηχανική εκμάθηση, το TOBi θα απαντήσει και θα αλληλεπιδράσει μαζί σας για να απαντήσει σε ορισμένα από τα πιο συνηθισμένα ερωτήματά σας για λογαριασμό και υπηρεσίες. Το TOBi γίνεται πιο έξυπνο με κάθε συνομιλία και απλώς μιλώντας σε αυτόν, θα τον βοηθήσετε να βελτιωθεί. Συνεχίστε λοιπόν, κάντε του δύσκολες ερωτήσεις, αμφισβητήστε τις γρήγορες διαδικασίες σκέψης του και δοκιμάστε το TOBi!

Ζητήστε από το TOBi να σας βοηθήσει για να …

  •   Ελέγξτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας
  •   Αγοράσετε πακέτα
  •   Λάβετε τον αριθμό PUK
  •   Κάνετε αλλαγή SIM

…κι αλλα!Πώς να έρθετε σε επαφή με το TOBi

Δείτε εδώ περισσότερα https://www.vodafone.gr/epikoinonia/tobi/

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950