16 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Twitter: Πρόταση για επ’ αόριστον εργασία από το σπίτι για τους υπαλλήλους του.

1 min read
twitter | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Twitter ενεδεχομένως να επιτρέψει στους υπαλλήλους του να εργάζονται από το σπίτι επ ‘αόριστον αφού όπως υποστηρίζει δεν υπάρχει λόγος να έρθουν οι υπάλληλοι του από το γραφείο.

Πολλοί τεχνολογικοί γίγαντες αφήνουν το προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι εδώ και μήνες καθώς οι ανησυχίες για τυχόν έξαρση της πανδημίας συνεχίζουν να υφίστανται.

Το Twitter επιβεβαίωσε στο BuzzFeed News ότι θα επιτρέψει σε πολλούς υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι τους επ’ αόριστον, ακόμα και αν λήξει ο συναγερμός με τον COVID-19 και μόνο σε αυτούς που απαιτείται φυσική παρουσία θα επιτρέπεται να εισέρχονται στο γραφείο.

Σε επιστολή προς τους υπαλλήλους του ο επικεφαλής του Twitter Jack Dorsey δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξελουν τα γραφεία και να επιτραπούν τα επαγγελματικά ταξίδια πριν από το Σεπτέμβριο οπότε, τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος το προσωπικο να έλθει από τα γραφεία ενώ πρόσθεσε ότι μπορεί και να δοθεί και μπόνους έως 1.000 $ σαν ειδικό επίδομα για να ενισχύσει αυτήν την β προσπάθεια.

Σίγουρα το Twitter είναι μία ευέλικτης φύσης υπηρεσία που βασίζεται στο Διαδίκτυο. Οι φυσικές παρουσίες είναι δαπανηρή ιστορία κι έτσι ίσως αυτό είναι και ένα καλό βήμα αφού θα μπορούσαν να μειωθούν οι δαπάνες και να εξοικονομηθούν χρήματα μακροπρόθεσμα,

Ξέρουμε ότι η πανδημία άλλαξε πολλά πράγματα της καθημερινότητας μας, ενώ ανακαλύψαμε και πολλά καινούργια πράγματα μέσα από αυτήν.

Η τηλεδιάσκεψη και η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία ίσως ήταν κάτι το προτόγνωρο για πολλούς από εμάς, όμως αυτήν την περοδο του Lockdown αναγκαστήκαμε να τα μάθουμε και πλέον αρχίζουμε να κατανοούμε σιγά σιγά ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σε μία νέα κανονικότητα και πιο συγκεκριμένα σε μία “online” καθημερινότητα.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα