19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Φιλότιμος χρήστης του Reddit επέστρεψε 9 Google Pixel 4

1 min read
Google Pixel 4 ornage1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Χρήστης του Reddit αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία του, στην προσπάθεια του να αγοράσει ένα Google Pixel 4.

Η συσκευή είναι σε προσφορά στην Αμερική στα 500 Δολάρια, οπότε είπε να αξιοποιήσει την ευκαιρία και να πάρει την ναυαρχίδα της Google. Όμως, μία έκπληξη τον περίμενε, μαζί με μία περιπέτεια που θα κρατούσε αρκετές ημέρες.

Όταν έφτασε η παραγγελία στο σπίτι του, ο τυχερός χρήστης αντίκρυσε όχι μία, αλλά δέκα συσκευές Pixel 4! Η πρώτη του σκέψη ήταν να κρατήσει όλες τις συσκευές για τον εαυτό του, αλλά αποφάσισε, μετά και την προτροπή της γυναίκας του, να επιστρέψει όλες τις συσκευές πίσω. Ο ίδιος δήλωσε πως αν και για μία στιγμή ήταν σα να κερδίζει το λαχείο, ένας άγγελος στον ώμο του και η γυναίκα του του μίλησαν, δείχνοντας του πως μόνο μία επιλογή υπήρχε.

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με την Google ώστε να τους ενημερώσουν για το λάθος τους. Η εταιρεία δεν πείστηκε και ζήτησε αποδεικτική φωτογραφία με το πακέτο και τις συσκευές, κάτι που προσκόμισε στη συνέχεια ο χρήστης. Δύο μέρες αργότερα, η Google επικοινώνησε με τον χρήστη και τον ειδοποίησε πως θα περάσει φορτηγό της FedEx να πάρει τις συσκευές.

Όταν έφτασε η FedEx στην πόρτα του παρατήρησε πως υπάρχουν εννιά συσκευές, ενώ η εταιρεία είχε ενημερωθεί μόνο για οκτώ. Τελικά, μετά από επικοινωνία του χρήστη και της Google ξανά παραδόθηκαν στη FedEx τα οκτώ τηλέφωνα τη μία φορά και το τελευταίο με άλλο δρομολόγιο.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον χρήστη και τη Google, αν και τελικά υπήρξε παραπάνω ταλαιπωρία από ότι ο αγοραστής περίμενε. Μην ξεχνάμε πως βάση νομοθεσίας που ισχύει στην Αμερική, ο χρήστης του Reddit θα μπορούσε να κρατήσει όλα τα τηλέφωνα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Google επιβραβεύσει κάπως την εν λόγω κίνηση του αγοραστή.

πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα