29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Fortnite αγγίζει τους 350 εκατομμύρια παίκτες και γίνεται το πιο δημοφιλές παιχνίδι Battle Royale

1 min read
fortnite feat1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από την κυκλοφορία του το 2017, το Fortnite έγινε μόλις χθες το πιο δημοφιλές παιχνίδι Battle Royale στην αγορά με 350 εκατομμύρια παίκτες.

Η Epic, μοιράστηκε πρόσφατα ένα tweet (παρακάτω) που δηλώνει ότι το Fortnite έχει πλέον περισσότερους από 350 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες .

Οι κυριότεροι λόγοι για την εκπληκτική του πορεία είναι πρώτα απ ‘όλα, το παιχνίδι είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως υπολογιστές, κονσόλες και ακόμη και κινητές συσκευές , έτσι, αυτό δίνει τεράστια ώθηση στον αριθμό των εγγεγραμμένων παικτών, καθώς παίκτες από κάθε πλατφόρμα μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι και να αρχίσουν να παίζουν.

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο το Fortnite είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια BR στην αγορά είναι ότι εξακολουθεί να αναπτύσσεται διαρκώς και οι προγραμματιστές ενημερώνουν συνεχώς το παιχνίδι με νέα χαρακτηριστικά , όπλα, καλλυντικά είδη κ.λ.π. 

Με άλλα λόγια Η Epic δίνει την αρμόζουσα σημασία και βαρύτητα στο Fortnite και κρατά τους παίκτες απόλυτα ικανοποιημένους.

Ωστόσο, σε αυτούς 350 εκατομμύρια λογαριασμούς χρηστών μπορεί να περιλαμβάνονται και πολλοί διπλοί και τριπλοί λογαριασμοί, όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο η EPIC έχει κάνει εκπληκτική δουλειά και ξέρει πραγματικά τι ζητάει και ο πιο απαιτητικός παίχτης.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα